Bandene ble presentert på et kick-off i Flekkefjord, rett før midnatt, natt til søndag.

– Programmet for 2020 blir godt og variert som kjent Norway Rock-stil, og som omfavnes av den herlige, gode rockestemningen som er til å ta og føle på, heter det i en pressemelding fra Norway Rock.

Bandene som ble presentert lørdag er: Frog Leap (NO), Bokassa (NO), Backstreet Girls (NO), Grumpynators (DK), The Steel Woods (US), Honningbarna (NO), Spidergawd (NO), Dunderbeist (NO), Moron Police (NO), Subleme Eyes (N0), Guns 2 Roses (UK), Arkentype (NO) og Wildnite (NO).

Neste års festival går av stabelen på Øyesletta i Kvinesdal 9.-11. juli, og vil samle flere tusen mennesker. Årets festival samlet over 7.500 mennesker, og ble en gedigen suksess som også gikk med overskudd.

Likevel er det utfordrende økonomisk å drive festival. Ifølge booking-ansvarlig Kjell Arne «Kelly» Aamodt er bandenes honorarer skyhøye. Han opplyser at prisene er blitt tredoblet på få år, men at festivalledelsen vil gjøre sitt ytterste for å gjøre det beste ut av situasjonen med de midlene de har til rådighet.

Norway Rock så dagens lys i 2006, men gikk konkurs i 2011. I 2016 ble det igjen blåst liv i festivalen.

– Norway Rock-teamet jobber på spreng i kulissene for at 2020 skal bli nok en minnerik opplevelse. Fremover vil det komme nye tilskudd til plakaten, så dagens slipp er første smakebit på herligheten, opplyses det i pressemeldingen.

Billettsalget starter førstkommende tirsdag morgen.

Norway Rock-teamet jobber på spreng i kulissene for at 2020 skal bli nok en minnerik opplevelse.