Mandag kveld ble sesongens siste kamp i 4. divisjon spilt i Kvinesdal. Hjemmelaget klarte uavgjort 1–1 mot Søgne, i en relativt betydningsløs kamp for begge lag. Samtidig er det nå klart at både Bjørnstøl og Haukali Hansen gir seg som trenere.

– Det skyldes rett og slett at jeg har litt vel mye å gjøre, sier Bjørnstøl, som i tillegg til å være fotballtrener også er kommunestyrepolitiker. Dessuten jobber han som miljøterapeut for psykisk utviklinghemmede.

– Det har vært gøy å være trener i Kvinesdal, flotte folk. Et av høydepunktene for min del var det vi slo FIL 5–1 i Alcoaparken. Og selvsagt var det moro å slå Flekkefjord 3–2 i Kvinesdal 17. mai. Bunnen kom mot FIL for et par uker siden, fortsetter Bjørnstøl.

Når det gjelder Haukali Hansen så gir han seg på grunn av arbeidsmengde og mye kjøring. Det var også han som ledet Kvinesdal i oppgjøret mot Søgne mandag. Bjørnstøl hadde nemlig pådratt seg influensa.

– Etter som jeg forstår jobbes det allerede med å få på plass et trenerteam til neste år. Hvem det blir, blir klart om kort tid, bedyrer han.

Høydepunktet for hans del var da de slo Flekkefjord 17. mai. Bunnen mener også Haukali var tapet mot FIL på eget gress.

Når det gjelder mandagens fotballkamp mot Søgne, brukte Kvinesdal hele seks juniorspillere, og byttet inn hele sju spillere underveis. Kampen bølget mye frem og tilbake.

– Sånn som kampen utviklet seg så var det helt greit at det ble 1–1. Hvis jeg skal trekke frem noen spillere må det bli Rolf Eikeland, som jobbet steinhardt gjennom hele kampen, og Erik Bauge. Jeg vil også nevne Atle Vinningland som hadde noen praktredninger, sier Haukali.