– For det første vil jeg si at jeg synes det er fantastisk flott at guttene engasjerer seg slik de gjør. De var også veldig flinke. De la saken fram på en veldig fin og ryddig måte, sier han.

Samtidig gjentar han at det nå er viktig å få mer kunnskap om dette vindparkprosjektet. Som kjent vurderer NVE nå innspill og høringsuttalelser som har kommet.

– Når det gjelder vindmølleutbyggingen på Kvinesheia så har jo utbygger Statkraft søkt om å forelenge konsesjon og om øke effekten. Saken var jo oppe i kommunestyret 13. mars, hvor det også ble etterlyst mer kunnskap, sier Kvinlaug.

Han påpeker samtidig at han forstår guttene veldig godt, siden de bor der de bor, tett opp mot et eventuelt byggefelt for vindmøller.

– Jeg er veldig opptatt av at også disse blir hørt. Det er ikke slik at det blir ja eller nei uten videre, poengterer han.

Han opplever at guttenes bekymringer er reelle og seriøse.

– Også dere fortelling skal tas hensyn til. Og ja, jeg tror at engasjementet deres vil få betydning når det skal tas en endelig avgjørelse, sier ordfører i Kvinesdal, Per Sverre Kvinlaug.