– Det var helt greit. Tiden var litt dårligere enn jeg har løpt før, men plasseringen var en av de beste, om ikke den beste jeg har hatt på Sentrumsløpet noen gang, sier kvindølen til Kvinesdal24.

På startstreken sto det nærmere 10.000 løpere. Kvindølen, som løper for Kristiansand løpeklubb, kom i mål på 31.29, og var med det 1.14 bak vinneren, klubbkamerat Erik Udø Pedersen, som vant, med tiden 30.15.

– Jeg kom rett fra en hard treningsuke i Portugal, og la Sentrumsløpet inn som trening i år. Jeg har bevisst forsøkt å legge formtoppen litt senere i år, og har forhåpninger om å gjøre det bra på halvmaraton i København i september, sier Tjørnhom.

Det var en del vind og røffe løpeforhold gjennom Oslos gater lørdag, noe som gjorde at det ikke ble de helt raske tidene.

23-åringen fra Kvinesdal, som har 30.20 som personlig rekord på Sentrumsløpet, har utover halvmaratonløpet i København ikke noen konkrete mål for sesongen.

– Jeg vil se formen an og ta det litt etter hvert. Det blir nok litt løp både på bane og gateløp gjennom sesongen, sier Tjørnhom.