– Vi begynte ikke kampen så bra, men i siste halvdel av 1. omgang scoret vi seks ganger og ledet dermed 6–0 til pause, sier trener Steinar Bjørnstøl til Kvinesdal24.

– I denne perioden gjorde vi det veldig bra. I 2. omgang går det litt tregere og vi gjør det litt vanskelig for oss selv. Men vi fikk i alle fall øvd på angrepsfotball, og fikk alt i alt en grei gjennomføring mot et litt redusert 5. divisjonslag, legger han til.

7 målscorere

Målene ble scoret av John Knibestøl (2), Steffan Klungland (2), Erik Bauge (1), Pål Risnes (1), Tony Vaule (1), Christian Nilsen (1), Markus Reiersen (1). Treneren trekker spesielt frem førstnevnte.

– Alle spillerne leverte til minst godkjent, men jeg synes John Knibestøl gjorde sine saker veldig bra. Han spilte riktignok bare i en omgang, men scoret to av målene. Ellers gjorde også Tony Vaule det bra på sentral midtbane, sier Bjørnstøl.

Alle spillerne leverte til minst godkjent, men jeg synes John Knibestøl gjorde sine saker veldig bra

Pedersen-overgang

I tillegg til storseier mot Hovsherad, gleder han seg også over at keeperen Fredrik Pedersen har meldt overgang fra Flekkefjord til Kvinesdal.

– Han og Atle Vinningland kommer til å bli en fin keeperduo hos oss, så vi er glade for å få ham på plass. Han er egentlig kvindøl, så vi er stolte over at han velger Kvinesdal foran Flekkefjord, sier Bjørnstøl.

Han er egentlig kvindøl, så vi er stolte over at han velger Kvinesdal foran Flekkefjord