I tidsrommet mai til september er det fire obligatoriske samlinger for de påmeldte ungdommene. Og ungdom som deltar i prosjektet blir premiert med en dag på Rudskogen eller en reparasjon av bil.

Deltakerne kommer fra hele fylket - fra alle tre regionene i Nullvisjonen. Fra Listerregionen var det i år flest deltakere fra Kvinesdal.

Nylig var Torrey Skeibrok med Nullvisjonen til Rudskogen. Han beskriver opplevelsen som fantastisk.

– Dette vil jeg prøve å få ungdommer fra Farsund med på neste år! sier Skeibrok, som forøvrig var på vinnerlaget og dermed smilte ekstra bredt den ettermiddagen.

På Rudskogen er det banekjøring med racingrigget BMW som gjelder, og deltakerne har en hel dag med instruktør Christian Lauenborg.

Lauenborg legger stor vekt på trafikksikkerhet både på bane og vanlig vei.

– Dette er ikke et opplegg med drifting eller grisekjøring - snarere tvert imot. Det legges vekt på sittestilling, rattgrep, speilbruk, bremseteknikk, kjøredynamikk, smidighet, bil og fysikk samt generelt godt samspill på veien og fartstilpasning. Ungdommen lærer utrolig mye, og viktigst av alt at grenser kan prøves ut på bane - ikke på vei, påpeker Torstein Salvesen, leder i Nullvisjonen, til Kvinesdal24.

Ungdommene som deltar i Nullvisjonens ungdomsprosjekt får velge mellom reparasjon på bilen, eller tur til Rudskogen. På bildet ser man fra det siste og nylige oppholdet på Rudskogen. Foto: Privat