«Et bilcross-løp uten like. Nå blir det villere enn noen gang! Rune Rudberg har sagt at han skal komme å banke samtlige europamestere i rallycross – en gang for alle. Til start stiller også Eivind Opland (4 x europamester), Sverre Isachsen (3 x europamester) og Guttorm Lindefjell (1 x europamester). Dette kan du ikke gå glipp av!»

Slik som dette annonserer NMK Kvinesdal selv «Himmelspretten», som finner sted torsdag. Med under ett døgn igjen til løpet, er det meste på plass, ifølge Anne Beth Mål Arntzen i arrangørklubben.

– Ting er i rute nå. Det er fryktelig mye som må på plass før et slikt løp, men folk har stått på og lagt ned utallige dugnadstimer. Vi er klare for vårens happening.

110 sjåfører er så langt påmeldt til «Himmelspretten». Det er NMK Kvinesdal veldig godt fornøyde med.

– I fjor hadde vi 107 på startstreken, men det var et kvalifiseringsløp. I år er det et enkeltstående løp og da er veldig bra med 110 påmeldte. Andre lignende løp på Sørlandet ligger på 60–70 deltakere.

– Vi gleder oss enormt til dette, fortsetter Arntzen.

Av de 110 som er påmeldt, kommer rundt 50 fra egen klubb. Flere av disse har ikke kjørt på flere år.

– Johannes Rafoss sluttet for eksempel i 2013. Han er tilbake og har vel sagt noe sånn som at han kjører til lommeboka er tom, ler Arntzen.

Det eneste NMK Kvinesdal ikke har - eller kan ha - kontroll på, er været. Det er meldt kraftig regn litt utpå dagen.

– Det kan ha stor betydning for hvor mange folk som kommer. Jeg vil likevel oppfordre folk til å kle godt på seg og komme uansett vær. Det er ikke til å legge skjul på at det ofte blir mest action på banen hvis det regner.