– Vi trener tre-fire ganger i uken og spiller en del kamper. De fleste av treningene er rimelig tøffe, så vi skal være veldig godt forberedt til sesongstart, sier Gilbertson til Kvinesdal24.

7. april serieåpner Kvinesdal med bortekamp mot Søgne. Denne uken er divisjonskollega Flekkefjord på treningsleir i Antalya i Tyrkia. Ifølge Gilbertson har de forsøkt å få til en treningsleir, men uten å lykkes.

– Vi prøvde å få til en treningsleir, men med mye studenter og småbarnsforeldre så er det ikke lett å få til med de nye fraværsreglene og sånt. Sannsynligvis arrangerer vi heller en tur til sommeren eller etter sesongen, sier Gilbertson.

– Hvis et lag klarer å få det til å reise til varmere strøk så er det veldig bra.

Spillende Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson skulle gjerne tatt med laget på treningsleir, men det har vist seg vanskelig å få til. Foto: Olav Hoel

Han synes tiltaket til naboen i vest er positivt, men mener at det er viktig å få med seg alle om man først reiser.

– Hvis et lag klarer å få til å reise til varmere strøk, så er det veldig bra. Jeg har selv vært med to ganger til Spania med Flekkefjord, og det har vært veldig fine turer. Men man er avhengig av å være hele troppen for at det skal bli bra, avslutter Gilbertson.