– Det handler om hvordan vi som menigheter og enkeltpersoner på en bedre måte kan være gode forvaltere av skaperverket, sier en av ildsjelene på Huset, Anders Mathias Larsen.

Kjell Halvorsen, som det meste av sitt liv har stelt med søppelhåndtering, har også vært med å gjøre Flekkefjord menighet til en grønn menighet.

– Kjell vil dele noen av sine tanker og erfaringer til inspirasjon for oss alle. Han er også en flott sanger og det vil få glede av denne kvelden, sier Larsen.

Fedas egen Ove Larsen vil gi de fremmøtte del i bibelske tanker og utfordringer om forvaltning og respekt for skaperverket. Den nye kantoren Ådne Svalastog, som også er leder av «Grønn menighet»- utvalget på Feda, vil traktere pianoet, men også formidle noen av planene som foreligger.

– Dette handler om alle sider av vårt liv. På mange måter utfordres vi til en endret livsstil. Det kan handle om forbruk, gjenvinning, reparering, kosthold og mye, mye mer, men en plass må vi begynne, sier Anders Mathias Larsen, som også kan friste med servering av enkel, grønn kveldsmat denne søndagskvelden.

– Vi ønsker hjertelig velkommen fra hele Lister til en nyttig og flott kveld, avslutter Larsen.