Bryggerhuset Restaurant & Terrasse AS søker om skjenkebevilling for enkeltanledning på onsdag den 27. juni og torsdag 28. juni. I søknaden informeres det om at de søker bevilling for gruppe 1 og 2 i tidsrommet 17 til 24 begge dagene. Anledningen er et voksent arrangement for Utvandrerfestivalen der det er ønskelig fra Utvandrerfestivalen at Bryggerhuset har skjenking på de oppgitte datoene. Skjenkingen vil foregå inne i telt plassert på parkeringsplassen mellom Elvevegen og apoteket.

Vil tilby eget show

Bryggerhuset søker også om skjenkebevilling for en annen enkeltanledning, denne gang i Banken Arena den 15. september. Arrangementet er i avtale med ledelsen i Kvinesdal idrettslag og er en tilstelning for voksne, hvor det ønskes å servere gruppe 1 og 2, fra klokken 16 til 02.

Anledningen er en «retro nostalgikonsert» med diverse artister, opplyses det. Arrangementet vil ha 20-års aldersgrense med godt vakthold.

Og i juli ønsker Brygghuset skjenkebevilling hver torsdag, inkludert de to første torsdagene i august. Klokkeslettet strekker seg fra 17 til 23.

– Anledningen er at vi ønsker å tilby kvindøler som ellers farter til både Flekkefjord på fredagsdansen på brygga, og til Mandal til onsdagskonsertene og til Kristiansand på tirsdagene, et eget show i sin egen bygd, og dermed at det vil være med på å bygge liv i sentrum om sommeren. Vi tror dette vil ha gode ringvirkninger etterhvert når det gjelder øking av nettopp dette, forklarer innehaver Geir Inge Sirnes i søknaden.

Skjenkeområde vil være det eksisterende oppmerkede torget.