Torsdag 7. desember besøker duoen Kvinesdal og sørger for skikkelig førjulsstemning i kulturhuset.

– Forestillingen er gratis. Kvinesdal kulturhus i samarbeid med Julekalenderen og Handelshuset ønsker store og små hjertelig velkommen og en strålende jul! sier kultursjef Jan Schou.

Forestillingen er gratis

Laffen og Kikka elsker jula og alt som følger med av forberedelser, hemmeligheter og forventninger. Men Laffen har ikke sansen for Kikkas forslag til årets gode julegjerning! Da blir jo alt snudd på hodet og ingenting som det pleier i jula! Og hvorfor nyser han så fryktelig? Er han i ferd med å bli syk?

I denne forestillingen inviteres små og store inn i Laffen og Kikkas juleunivers, en liten time garantert uten kjøpepress ….

Den lille teatertruppen har som alltid laget en interaktiv forestilling. Her blir det fri flyt av glede og forventning, forvirring og forpurring, humor og ettertanke. Behovet for tradisjoner behandles dessuten med største respekt!

Forestillinga varer i cirka 50 minutter. Målgruppen er barn mellom 3 og 10 år, og egner seg godt for besøk av hele familien.

I rollene som Laffen og Kikka finner vi Leif Fjelldal og Christel Aas. De har også laget manus og musikk.

Leif Fjelldal i aksjon i rollen som Laffen i forestillingen «Hjertelig jul» som vises i Kvinesdal kulturhus torsdag 7. desember. Foto: PRESSEBILDE