Kvinesdal karateklubb håper på økonomisk drahjelp fra kommunen når de står som teknisk arrangør av NM i fullkontakt i for Norges Kampsportforbund i Kvinesdalhallen 15. - 17. mars.

Hele landet

– Stevnet vil foregå fra fredag til søndag. Dette vil forgå slik som vi arrangerte NM for 10 år siden. Da hadde vi cirka 80 deltagere fra hele landet. Håper på nesten like mange denne gang, skriver klubbleder Gunnar Gundersen i et brev til kommunen.

Gundersen, som har 4. dan, er også administrerende stevneleder under NM.

– Fredag er dommermøter og innveiing på utsikten hotell. Lørdag er hoveddagen for stevnet som foregår i Kvinesdalhallen. Kvinesdals ordfører har lovet å komme for åpne stevnet. Finalekamper blir med lys på kamp matten samt lys og musikk ved innmarsj av deltagere. Det blir middag på kvelden på med innbedte gjester fra Kvinesdal og NKKO/NKF, skriver Gundersen.

Store utgifter

Han opplyser at det er store utgifter knyttet til å arrangere NM, samt at medlemmene gjør en stor dugnadsinnsats både før og etter stevnet.

– Utgiftsposten har med premier, lyd og lysanlegg, matter, leger, dommerutgifter, publisering ved filming/stramming, mat, transport, overnatting til dommere og funksjonerer og mye annet. Utgiftene er på minst 133.000 kroner. Dette må da dekkes inn slik at klubben ikke går med underskudd, opplyser Gundersen, som på vegne av klubben søker Kvinesdal kommune om 20.000 kroner - eller så mye vi kan få i støtte til arrangementet.

Utgiftene er på minst 133.000 kroner. Dette må da dekkes inn slik at klubben ikke går med underskudd

Gunnar Gundersen har vært leder i Kvinesdal karateklubb helt siden klubben ble startet i 1979 Foto: Mona Wikøren

Les også: