Vi oppdaterer med reportasje fra kampen på Kvinesdal24 i løpet lørdag kveld.

Her kan du lese vår forhåndsomtale om kampen

FIL står med kun to seire på sine ti kamper i 4. divisjon. Lørdag tar de i mot Kvinesdal til lokaloppgjør, som blir streamet på Lister24.

Skal FIL ha mulighet til å komme seg over streken må laget begynne å hente poeng fort. Tabellen lyver aldri og der er FIL allerede på nedrykksplass. Tar vi bort seieren mot Lyngdal, må vi tilbake til serierunde nummer tre for å finne sist det ble poeng på hvittrøyene. Da ble det ett poeng etter 2–2 mot Hisøy borte. På det tidspunkt så det lovende ut for farsundslaget som åpnet med fem poeng på sine tre første kamper. Siden har det kun gått nedover, med unntak av Lyngdal-kampen.

– Det er klart at det er tøft når du taper flere kamper på den måten som vi har gjort med ett mål i flere kamper. Samtidig om du ser bak resultatet, så er det ikke så galt, mener FIL-trener Ronny Fredriksen og viser til at laget har en lang skadeliste.

– Jeg er sikker på at vi nesten kan stille et helt lag med skadede spillere. Det gjør at vi må legge opp kampene litt annerledes og være litt mer kyniske for å ta poeng.

Kvinesdal-spiller Thomas Gilbertson uttalte etter lagets seier mot Hisøy at eget lag må tåle å være favoritter. Det er helt greit for Fredriksen.

– Det er helt fint det, men de får ingenting gratis av oss. Vi sitter aldri i garderoben og tenker på noe annet enn seier. Det gjør vi heller ikke denne gangen. Vi ønsker å ta ni poeng før ferien.

Kampen blir sendt direkte på Lister24 og Kvinesdal24. Kampstart er 15.00.