Rallycrossføreren Guttorm Lindefjell kjøpte nylig det nedlagte alpinanlegget. Han har selv søkt kommunen om å få arrangere bakkeløpet med snøskutere i alpinbakken palmelørdag - 24. mars - etter at hans nevø Joachim Lindefjell tok initiativ til det. Søknaden har han selv sendt på vegne av arrangørene Åseral snøscooterklubb.

– Terrenget er kanskje definert som utmark. Aktiviteten vil kun foregå i området som er regulert til alpin og sportsformål. Dette vil foregå i en begrenset tid, skriver Lindefjell i søknaden som er sendt til kommunens plan- og miljøenhet.

Samtidig søker altså Harvest Bar om utvidet skjenkebevilling for å servere alkohol i forbindelse med dette arrangementet. Det søkes om skjenking av alkoholholdig drikk i gruppe 1 og 2 - det vil si øl og vin.

– Skjenkingen vil foregå i lukket garasje, garasje like ved varmestue. Der vil der og bli servert mat. Vi søker om skjenking fra kl 11.00 til kl 18.00. Vakter blir satt opp ved inngang av garasje, da ikke gjestene har lov å ta alkoholholdige drikke med seg ut, skriver Aud Røyland i søknaden på vegne av Harvest Bar.