Det er leder for menighetssenteret og sogneprest Leiv Gunnar Skiftun som meddeler dette i et brev til Kvinesdal kommune.

Kommunen har tidligere opplyst at ingen har har meldt interesse for å arrangere folkefest i kulturhuset om kvelden 17. mai.

– Vi mener at det bør være en slik folkefest i kommunesenteret. Etter drøftinger er det nå etablert en komite som kan ta ansvar for dette arrangementet, skriver Skiftun.

Vi mener at det bør være en slik folkefest i kommunesenteret

Han søker derfor formelt om å arrangere festkvelden.

Sogneprest og leder av Kvinesdal menighetssenter, Leiv Gunnar Skiftun, meddeler kommunen at de vil påta seg ansvaret for folkefesten nasjonaldagen. Foto: Stine Grønolen

– Heile mennesket

– Formell arrangør blir Kvinesdal Menighetssenter, og regnskap og revisjon vil skje som en del av senterets øvrige aktiviteter. Festen passer godt inn i senterets motto: «For heile mennesket.» I tillegg til festtale tar vi sikte på revyinnslag, sang og musikk og en enkel servering, skriver Skiftun.

I tillegg til festtale tar vi sikte på revyinnslag, sang og musikk og en enkel servering

Kort varsel

Som en del av vurderingen om menighetssenteret på så kort varsel kunne påta seg dette arrangementet har de alt oppnevnt en komite. Denne består av Sigmund og Tulla Oksefjell, Ann Kristin og Jostein Røyseland og Åse og Leiv Gunnar Skiftun. Sigmund Oksefjell er komiteens leder.

– Som en del av forberedelsen har vi kontaktet Ingvar Olimstad om å ha festtale, noe han har svart ja til, opplyser Skiftun videre.

Som en del av forberedelsen har vi kontaktet Ingvar Olimstad om å ha festtale, noe han har svart ja til

Han ber om en rask tilbakemelding på menighetssenterets anmodning slik at de raskt kan gjøre øvrige avtaler med aktuelle aktører.