Det skriver bompengeselskapet Ferde i en pressemelding. De bekrefter dermed det samferdselsminister Jon Georg Dale og Farsund Frps ordførerkandidat Ingrid Williamsen uttalte i forrige uke.

Stengingen gjelder alle de tre bomstasjonene i Lister: E39 ved Handeland, mellom Lyngdal og Kvinesdal, fylkesvei 43 ved Kollevoll, mellom Lyngdal og Farsund og fylkesvei 465 ved Gjervollstad.

Bomstasjonen på fylkesvei 465 ved Gjervollstad mellom Farsund og Kvinesdal legges ned tirsdag 27. august kl. 15.00. Foto: Svein Morten Havaas
Bomstasjonen på fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal legges ned tirsdag 27. august kl. 15.00. Foto: Åse Astri Bakka

– Kunder som har AutoPASS-avtale med Ferde AS Listerpakken, og som fortsatt ønsker å benytte elektronisk brikke ved bompengeanlegg i Norge, trenger ikke å foreta seg noe. Kunder som ikke lenger ønsker å benytte den elektroniske brikken, kan kontakte oss, heter det i pressemeldingen som er skrevet av kommunikasjonsdirektør i Ferde, Marit Husa.

Kunder som har penger til gode på innbetalt forskudd når innkrevingen avsluttes, vil automatisk få beløpet tilbakebetalt til bankkonto innen tre måneder, opplyses det.