Sveinung W. Jensen, ansvarlig redaktør

Bli abonnent på Kvinesdal24

Publisert:
 • Sveinung W. Jensen
Denne artikkelen er over to år gammel

Kjære kvindøler,

det er allerede gått over et halvt år siden vi lanserte Kvinesdal24. Reisen så langt har vært et eventyr. Måten dere har tatt imot oss på er både imponerende og rørende. Tusen takk, alle sammen!

For ikke bare går dere hyppig inn og leser artiklene vi skriver og ser tv-innslagene vi lager. Mange er også veldig flinke til å bruke lokalavisen. Dere tipser om nyheter og arrangementer, og kommenterer og deler sakene våre på Facebook. En slik symbiose mellom lesere og redaksjon er helt vitalt for å kunne lage et godt produkt.

Les også

Kvinesdal får sin egen avis

SAMMENLIKNET med innbyggerne i de andre Lister-kommunene, fremstår dere som de klart mest digitale. At vi allerede én uke etter oppstart hadde over 700 følgere på Kvinesdal24s Facebook-gruppe, viser at dere er vant til å diskutere og informere på nett. Slik sett er det jo bare rett og rimelig at lokalavisen også er heldigital.

Som uttalt ved oppstarten 20. september i fjor, er målet vårt å lage en fullverdig avis for Kvinesdal og være det nettstedet som dere kvindøler går til for å bli oppdatert på nyheter.

Les også

De skal dekke Kvinesdal

SEKS MÅNEDER senere, er rundt 12.000 unike brukere innom Kvinesdal24 ukentlig. Vi jobber steinhardt for å sikre en jevn innholdsflyt. Normalt sett publiserer vi mellom 30 og 36 artikler per uke. Det er omtrent halvparten av det leserne av avisen Lindesnes i Mandal får. På Facebook-siden vår har tallet på følgere steget til nærmere 1450.

Allerede fra starten av kommuniserte vi at journalistikken på Kvinesdal24 ville bli brukerfinansiert. Det finnes rett og slett ikke annonsegrunnlag i en kommune på 6000 innbyggere til å kunne gi bort innholdet gratis.

Jeg håper fleste mulig av dere blir med oss som abonnenter og støtter opp om lokalavisprosjektet.
Les også

– Wow, endelig!

Les også

– Overraskende og spennende

FRA OG MED i dag, vil du derfor måtte betale for å kunne lese alt innhold på Kvinesdal24. Prisen er 59 kroner måneden, eller rundt 2 kroner per dag. Altså ikke mer i måneden enn du betaler for en halv tallerken av Trond Mois fiskesuppe på Utsikten.

Bli abonnent her

Er du ikke abonnent, vil du fortsatt kunne lese fem gratissaker per måned. Men jeg håper flest mulig av dere blir med oss som abonnenter og støtter opp om lokalavisprosjektet. Så skal vi gjøre alt vi kan for at dere skal bli fornøyde.

Betaler du allerede for Lister24, får du selvsagt tilgang på alt innholdet på Kvinesdal24.

Men vennlig hilsen

Sveinung W. Jensen,

ansvarlig redaktør

Publisert:

Flere artikler

 1. NYHETER

  Takk for følget - bli med oss videre!

 2. NYHETER

  – Takk for følget - bli med videre!

 3. NYHETER

  «Vår satsing i Kvinesdal begynner å ta av. I alle fall litt.»

 4. NYHETER

  Fornøyd ansvarlig redaktør

 5. KOMMENTAR

  «Hisser du deg opp over reklameinnstikkene i avisen?»

 6. KOMMENTAR

  «Å bli kåret til Norges beste lokalavis forplikter»

 1. Journalistikk