– Team Hotels AS besluttet en tid tilbake å bygge opp en overordnet driftsorganisasjon for vår hotellsatsning. Team Hotels skal følge opp alle gjøremål og være en servicefunksjon på alle områder for alle hoteller i gruppen, skriver Hans Petter Hagen i Glastad Farsund AS i en utsendt pressemelding.

Bindeledd

To personer er allerede ansatt i selskapet. Den nytilsatte driftsdirektøren skal være bindeleddet mellom styret og drift i alle hoteller. I tillegg til Rederiet Hotell i Farsund, består Team Hotels per i dag av Radison Blu Caledonien Hotell, Kristiansand, Quality Hotel Klubben, Tønsberg og Victoria Hotell, Stavanger.

Agnes Berntsen har altså fått tilbud om å tiltre som daglig leder/ driftsdirektør i Team Hotels.

– Hun har akseptert tilbudet og tiltrer i stillingen 2. april i 100 prosents stilling. Arbeidssted blir Kristiansand, skriver Hagen i pressemeldingen.

Han opplyser at Berntsen skal ha det overordnede ansvar for driften i hotelldivisjonen med sterkt fokus på salg og oppfølging av salgsapparatet ved de forskjellige hoteller.

– Agnes skal videre være en sparringspartner for hotelldirektører. Øvrige arbeidsoppgaver vil bli definert i egen stillingsinstruks senere, skriver Hans Petter Hagen.

- Jeg elsker Farsund, sier Agnes Berntsen, som blir driftsdirektør for Team Hotels AS med ansvar for Rederiet Hotell i Kaperbyen. Foto: PRESSEBILDE

Fra Sandnes

Agnes Berntsen er 54 år og født og oppvokst i Sandnes. Hun har siden 2002 vært bosatt i Kristiansand på Dvergnes sammen med sin mann Jan Magne Endestad.

Berntsen har en allsidig og spennende bakgrunn fra ulike lederstillinger i næringslivet deriblant SAS, Telenor og de siste 14 årene som hotelldirektør og medeier på Strand Hotel Fevik.

Vi ser frem til å få Agnes med på laget og ønsker henne velkommen!

– Hun kan vise til solide og positive resultater fra de steder hun har ledet og hun har vært flink på å bygge vinnerkultur blant de ansatte og lederne hun har hatt ansvar for. Hun trives med å være blant folk og på farten. Hun er sterk på relasjon og nettverksbygging og ser muligheter i det meste. Vi ser frem til å få Agnes med på laget og ønsker henne velkommen! avslutter Hans Petter Hagen.

– Elsker Farsund

– Jeg opplever å ha fått drømmejobben hvor jeg skal sitte som bindeleddet mellom styret/eiere og direktører som styrer fire ærverdige hoteller, uttaler Berntsen selv.

Jeg bare elsker Farsund.

Hun ser fram til å blant annet jobbe med Rederiet Hotell i Farsund.

– Jeg bare elsker Farsund. Det er virkelig en perle på jorden og derfor gleder jeg meg ekstra til å bli godt kjent med Rederiet Hotell etter påske, sier hun til Lister24.