Idrettslaget fikk overrakt premien i forbindelse med LOS-dagen i Dyreparken søndag. I Idrettslaget er man naturlig nok stolte over utmerkelsen.

– Dette er vi strålende fornøyd med, og vi må bare takke alle de som har stemt på oss. Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange stemmer vi har fått, men vi dro i fra Risør på slutten. Jeg har fått meldinger om det er mange fra hele Lister-regionen som har sagt at de har stemt. Ikke bare kvindøler, men også folk fra Farsund, Lyngdal og Flekkefjord, så det forteller litt om det engasjementet som har vært i vestfylket, sier styreleder Jan Rob i Kvinesdal IL til Kvinesdal24.

Kvinesdal Idrettslag var et av fire finalister som kjempet om henholdsvis 200.000, 150.000, 100.000 og 50.000 kroner, hvor avstemmingen ble avsluttet ved midnatt fredag 31. august. De andre finalistene var Blå Kors Vision Skatepark, Grimstad Bokseklubb og Risør ungdomsteater.

Flere kvindøler var på plass i Dyreparken søndag for å få med seg kåringen. Foto: Sindy Brandser
Premien på 200.000 kroner kommer godt med. Foto: Sindy Brandser

Han hadde selv ikke anledning til å være tilstede i Dyreparken for å motta prisen, som istedet ble tatt imot av andre representanter for idrettslaget, men han legger ikke skjul på at dette betyr mye for dem.

200.000 kroner er mye penger, så det er klart at det betyr mye.

– 200.000 kroner er mye penger, så det er klart at det betyr mye. Pengene skal vi bruke direkte i det nye anlegget vi har fått. Selv om hallen er ferdig, går vi videre med rester. Disse pengene passer derfor utmerket inn i det vi holder på med. Det er selvsagt et stykke igjen før vi er helt i mål med anlegget, men dette gjør at vi får inspirasjon til å jobbe videre, sier Rob.

Samtidig er det ikke bare pengepremien i seg selv som betyr noe.

– Pengene er en ting, men dette har også skapt et engasjement og en oppmerksomhet rundt klubben som vi setter stor pris på, avslutter Rob.

Flere kvindøler var på plass i Dyreparken søndag for å få med seg kåringen. Foto: Sindy Brandser
Flere kvindøler var på plass i Dyreparken søndag for å få med seg kåringen. Foto: Sindy Brandser
Kvinesdal IL stakk søndag av med hovedpremien i LOS-Fondets Drømmefinale,og fikk med det 200.000 kroner. Foto: Sindy Brandser