Strømleverandøren LOS har valgt ut fire finalister som skal konkurrere om summene 200.000 kroner, 150.000 kroner, 100.000 kroner og 50.000 kroner i årets utgave av den såkalte Drømmefinalen.

Kvinesdal Idrettslag er blant de fire utvalgte, sammen med Blå Kors Vision Skatepark, Grimstad Bokseklubb og Risør Ungdomsteater.

Kvinesdal IL har i dag omlag 450 medlemmer, og av disse er cirka 350 mellom 6 og 20 år.

Det er en jury som har valgt ut finalistene. Hvilken finalist som får hvilken sum penger kommer an på de som velger å gå inn på arrangørens nettside og stemme på finalistene. Det er nemlig publikumsstemmene som avgjør dette. Finalistene mottar premiesum utfra antall stemmer.

Stemmegivningen stenger 31. august og selve kåringen av vinnerne i Drømmefinalen skjer på LOS Dagen i Dyreparken søndag 2. september.

Styrelder Jan Rob i Kvinesdal Idrettslag Foto: Tor Marius Markussen

Mange ildsjeler

Alle finalistene er nøye valgt ut. Når det gjelder Kvinesdal Idrettslag heter det følgende på arrangørens nettside:

– Mange ildsjeler, en god dugnadsånd og et stort hjerte for bygda. Dette er det som preger Kvinesdal Idrettslag. Nå står opprusting og utbygging av bygg på planen for det aktive idrettslaget.

Videre er styrelder Jan Rob intervjuet. Han sier blant annet følgende:

– Idrettslaget drives av nærmere 100 personer som yter sin innsats i form av styreverv, treneransvar, oppmenn, dommere, eller annen dugnadshjelp.

Mange ildsjeler, en god dugnadsånd og et stort hjerte for bygda

Store banklån

Rob forteller videre at idrettslaget nylig har bygget ny innendørshall, noe som har vært en stor investering for klubben. Planen er videre å ruste opp bygg på anlegget.

− Vi har satt i gang anleggsutbygging, men har for tiden tatt en liten pause. Banklånene er for øyeblikket noe større enn vi ønsker, men nå håper vi at støtten fra LOS Fondet vil bidra til å få dette arbeidet i gang igjen slik at vi kan realisere drømmene, avslutter Jan Rob på arrangørens nettside.

Banklånene er for øyeblikket noe større enn vi ønsker

Idrettslagets nye innendørshall. Foto: Malene Sørensen Lundberg