– Vi betaler så dyrt for brøytingen at den bør være utført bra, skriver Bjørn Oddane Oksefjell i kjølvannet av snøfallet helgen for en ukes tid siden.

I en e-post til Kvinesdal kommune gir han uttrykk for at brøytingen til Oksefjell er svært dårlig også denne vinteren.

– Til å begynne med ble det ikke brøytet i det hele tatt, før vi hadde klaget. Flere ganger har naboen vår måttet brøyte opp parkeringsplassen, etter at brøytingen er gjort slik at vi ikke kan komme ut med bilene, skriver han til kommunen.

Også Randi K. Larsen, som er grunneier på Fosseland og Gustav Larsen, som driver Fosseland Jakt- og Hundesenter i Kvinesdal klager på kommunens manglende brøyting.

– Det har vært mye nedbør denne helgen, og vi kan ikke se at vi har hatt kommunal brøyting på tross av mange henvendelser per telefon til vedkommende som har den kommunale brøytingen i området, skriver de i en e-post til kommunen.

E-posten ble sendt ved 18-tiden søndag 11. februar, etter en helg med store nedbørsmengder i form av snø.

– Vi har prøvd å brøyte selv etter beste evne, men med den ekstreme nedbørsmengden vi har hatt i det siste trenger vi absolutt den kommunale brøytingen vi betaler for og som vi oppfyller kravene til i henhold til reglementet, påpeker de.