Dette er et opplegg utarbeidet av Areopagos og magasinet Strek. Areopagos er en stiftelse som viderefører arbeidet som tidligere het Den kristne Buddhistmisjonen. De har arbeid i Norge, Danmark, Hong Kong og Kina. Her i landet samarbeider de tett med kirker og ulike fagmiljøer.

– I noen år har «Salig er tørsten» vært holdt på sentrale steder i de ulike bispedømmene med stor tilslutning. Det er derfor med glede og forventning at vi har dette på Huset på Feda, sier Anders Mathias Larsen.

På Huset får man den nevnte lørdagen besøk av Tore Laugerud som er prest i Areopagos. Han har tidligere vært misjonær på Madagaskar for Det Norske Misjonsselskap. Han skal undervise ut fra temaet: «Gud er ikke langt borte fra en eneste av oss – et misjonsperspektiv». Han skal også lede et verksted som han kaller: «Vandring gjennom troens landskap, en ledet meditasjon med Kristuskransen.

Sammen med Laugerud kommer også Ingebjørg Torjussen fra Kristiansand. Hun er utdannet sosionom og har tidligere vært misjonær i Kamerun. Hun har også tatt videreutdanning i blant annet veiledning og har arbeidet mye med gudsbilde og selvbilde.

Torjussen skal lede et verksted med temaet: «Å komme til seg selv. Lengsel etter heling og nyskapning».

– Vi ser frem til en tankevekkende og trosstyrkende samling hvor vi får rette oppmerksomheten mot det indre liv. Det blir servert lunsj med god tid til en prat og vi avslutter arrangementet med en enkel nattverdgudstjeneste i Feda kirke, sier Anders Mathias Larsen.

Det er påmelding til samlingen, og Larsen håper mange fra hele distriktet vil delta.