– Da jeg den 24. august kjørte forbi Kvinesdalsheimen, oppdaget jeg at heimen for eldre og syke var «dekorert» med flere regnbueflagg. Jeg synes det er både latterlig og tragisk at homobevegelsen har fått lov til å trenge seg fram i samfunnet på denne måten. Men skylden må vel plasseres et annet sted. For jeg går ut fra som en selvfølgelighet at det er kommunestyret, eventuelt ordfører eller rådmann som har gitt aksjonistene lov til dette. Ansvaret må vel ligge der, eller er det anarki som råder? skriver innsenderen i et brev til Kvinesdal kommune.

I brevet spør innsenderen om ordføreren kan forklare nærmere om saksgangen/tjenesteveien som har endt opp i homoflagg på en kommunal bygning.

– Kan ordføreren også gi en kortfattet, men forståelig utgreiing om filosofien som ligger til grunn for at det er behov for og nødvendig å slå vrak på vår kristne kultur og innføre eller drive lobbyvirksomhet for en antikristen eller nyhedensk kultur? Det er jo det saken står om!

– Jeg skulle også likt å hørt ordførerens syn på om han synes dette er respektfullt og høvisk gjort overfor oss eldre som ikke ønsker nye og løsslupne seksuelle livsstiler, og som er tilfreds med to kjønn i verden, og ikke føler akutt behov for innføring i de cirka 20 nye kjønnsuttrykk som noen nå opererer med. Samme spørsmålet kan også stilles i tilknytning til barnehager og skoler. Og kan for eksempel en gruppe kristne få lov til også å henge opp et tilsvarende antall med korsbanner på Kvinesdalsheimen? skriver innsenderen.

Innsenderen skriver at et hvert menneske er ansvarlige for sine handlinger og valg i livet.

– Det gjelder oss alle uavhengig av livssyn. Det er meget viktig at vi alle er i stand til å vise et visst mål av høflighet. Derfor er det kommunestyrets/ordfører/rådmanns soleklare plikt å ikke skape unødige konflikter i bygda, avslutter innsenderen i brevet til Kvinesdal kommune.