Den nye kjørebroen på Feda begynner å ta form. En som følger utbyggingen tett er Hans A. Slengesol, som er nærmeste nabo, og som gjerne deler sine kunnskaper på Facebook.

– Støping av fundament for brokarene(dekke) er nå for det meste gjort. I sist uke har det vært forskaling og støping av mur mot det gamle handelslaget, skriver han, ledsaget av bilder.

Til Kvinesdal24 innrømmer han at det blir en del støy og risting. Han påpeker også at han håper mye er ferdig før sommerferien, slik at ikke turister kjører seg fast.

– Brodekket skal bygges etter spennbetong-prinsipp. I neste uke starter arbeid med forskaling av det nye brodekket. Da vil «åna» bli stengt for båttrafikk i lengre tid. De som har ønsket det har fått midlertidig båtplass i småbåthavna, opplyser han blant annet.

Byggeleder i Statens vegvesen, Magne Tveiten, påpeker at byggingen er i rute, og at frist for at den skal stå helt ferdig er 28. august.

– Vi har vært heldig med været. Akkurat når broen blir kjørbar er litt usikkert, men vi har et håp om at vi kan få det til før sommerferien, sier Tveiten.