– Vi er så glade for å kunne fortelle at vi gjentar suksessen fra i fjor, med å fylle Vanse kirke med julestemning. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en magisk julekonsert i Vanse kirke, uttaler Torgeir Haukjem i en utsendt pressemelding for konserten.

Sammen med Kjetil Andreassen, Aria Andreassen-Haukjem, Roy Araya-Pedersen, Antonio Araya-Pedersen og Vilde Pedersen utgjør han komiteen som står bak arrangementet lørdag 25. november.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en magisk julekonsert i Vanse kirke.

Torgeir Haukjem
Synnøve Aanensen skapte julestemning i Vanse kirke i fjor, og arrangørene regner med at hun gjentar den bedriften lørdag 25. november. Foto: Cecilie Nilsen

Returnerer

Hovedtrekkplasteret også i er er Synnøve Aanensen og hennes band.

– Synnøve er kjent for sin lune stemme å har en nydelig formidlingsevne av kjente og kjære julesanger. Vi vet godt hva julen betyr for henne å det er akkurat dette vi vil hun skal fremføre for oss denne kvelden, sier Torgeir Haukjem.

Synnøve Aanensen er fra Karmøy. Hun debuterte som artist i en alder av 11 år og gav ut flere plater som barn.

I 1997 kom det første albumet hennes som voksen artist ut, med tittelen «Heaven». Siden det har hun gitt ut ytterligere fem album. Artistkarrieren har tatt 55-åringen til land som USA, Alaska, Kenya og Romania. Aanensen er også kjent for å stille opp på både store og små arrangementer.

I 2012 deltok hun på en julekonsert i NRK. Hun har også opptrådt på TV2s «God morgen, Norge» sammen med Sondre Brattland og flere ganger på NRK Rogaland. Sist var hun å høre i TV Inters produksjon fra Nashville i USA, «Alle Tiders Sanger», som det ble vist et program av på NRK. Flere av artistene som deltok i programmet, deriblant Aanensen, holdt søndag 29. oktober konsert i Sarons Dal Arena i Kvinesdal.

Norwegian Gospel Singers fra Kristiansand er også klare for julekonserten i Vanse kirke søndag 25. november. Foto: Pressebilde

Gospelgruppe

I tillegg til Synnøve Aanensen, bidrar gruppen Norwegian Gospel Singers på årets julekonsert i Vanse kirke.

Kristiansand-baserte Norwegian Gospel Singers består av Tom Jarle Istad Kristiansen og hans egne fire håndplukkede sangere: Ine Repstad Hansen, Elin Knutsen, Robert Stulien Hellerslien og Kathrine Stulien Hellerslien.

– De leverer gospelmusikk på et høyt musikalsk nivå, og har både egne konserter, men opptrer også som korister for andre artister både i inn- og utland, opplyser Haukjem.

Gruppen gav ut din første EP «Blessed». I tillegg til dette har de gitt ut julemusikk både i 2014 og 2018.

– Denne fantastiske gruppen vil sammen med Synnøve Aanensen gjøre kvelden til en opplevelse du sent vil glemme, sier Torgeir Haukjem.

Som i fjor blir det også noen lokale innslag i tillegg til opptredenene til de tilreisende artistene.

– Vi i komiteen har jobbet med konserten siden tidlig sommer og vi vil prøve å løfte konserten noe videre fra i fjor. Vi jobber iherdig med kulisser, rekvisitter og utsmykninger for at alle skal få en magisk kveld. Det er dette som er vår drøm om jul og vi kan garantere julestemning, avslutter Haukjem.

Arrangementskomiteen samlet på ett brett etter fjorårets konsert: Torgeir Haukjem, Kjetil Andreassen, Aria Andreassen-Haukjem, Roy Araya-Pedersen, Antonio Araya-Pedersen og Vilde Pedersen. Foto: Cecilie Nilsen