Klokken 18 onsdag er det duket for Førhelg på Lister24. Da er det bare å innta sofaen og finne frem påskeegget. Programmet sendes direkte fra Knaben, og har et innhold som er verdt å få med seg.

— Vi syr sammen programmet på nesten samme måte som vi ellers ville ha gjort på Førhelg, sier Tom Arild Støle, journalist i regionavisen Lister.

Han har store forventninger til kveldens sending.

— Vi har aldri hatt direktesending på Førhelg før, så dette skal bli spennende. Samtidig vet man aldri hva som kan skje, så det er mye man ikke helt har kontrollen over.

Teamet krysser fingrene for at den varslede vinden ikke ødelegger for verken lyd eller bilde.

Støle kan avsløre at flere gjester med tilknytning til Knaben kommer til å innta studio, samt at Stian Fjelldal skal synge. I tillegg vil det være flere påskeinnslag fra både Knaben og kysten. Som vanlig er Lars Erik Larsen på plass som programleder.

— Folk her er gira, og det er bra. Vi har hatt god kontakt med Jan Rob, rektor på Knaben leirskole, noe vi er veldig takknemlige for. Det skal nok ikke bli vanskelig å få publikum her, forteller Støle. Han oppfordrer folk som befinner seg på Knaben til å komme og se på under påskesendingen.