Blant disse var Mattias Stakkeland (M17), som gikk Lysebotn opp, sprint langrenn og skiskyting.

– Han deltok for første gang opp hele Lysebotn på 7,5 km. Det gikk greitt, og han havnet midt på resultatlisten. I sprint langrenn for M 17-18 blei han slått ut i lørdagens semifinale, skriver Svein Kåre Stakkeland i en e-post til Kvinesdal24.

Mattias Stakkeland på vei opp Lysebotn. Foto: Privat

Under prologen i skiskyting fredag gikk han derimot greit til finale, hvor han til tross for fall hadde beste tid med god skyting.

– Finalen lørdag ble jevn helt til siste runde. Oskar Guddal Breivik fra Markane ledet med et sekund til Mattias ut fra siste skyting, men et nytt fall for Mattias gjorde at publikum i Sandnes blei snytt for en spennende spurt, men det ble en flott andreplass til Mattias, skriver Stakkeland.

Ole Andre Helle på vei opp Lysebotn. Foto: Privat
Ole Andre Helle i aksjon i Sandnes. Foto: Privat

En annen som deltok var Ole Andre Helle i G-15, som gikk to kilometer «Lysebotn opp», og skiskyting i Sandnes.

– Han går i en klasse med mange sterke deltakere, og selv om han ikke nådde til topps på resultatlisten, er innsatsen og idrettgleden på topp hos Ole Andre, skriver Stakkeland.

I tillegg gikk Julie Stakkeland J 11-12 og Martin Stakkeland G 11-12 sprint langrenn i Sandnes.

– De er begge for unge til å delta i skiskyting på Blinkfestivalen. Til tross for veldig god innsats både i fredagens prolog og kvartfinale, holdt det ikke til å få starte i lørdagens semifinale for noen av dem. Det var derimot stas å få gå samme løype som eliten i Sandnes, og det ble samlet både «selfier» og autografer denne helgen, avslutter Stakkeland.