41-åringen går inn i en nyoprettet stilling som operativ leder for det sportslige i klubben. En del av oppgaven blir å knytte A-laget og utviklingsavdelingen enda tettere sammen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å sørge for at A-laget og utviklingsavdelingen samarbeider tett sammen i fremtiden, og til å være med på å bygge en langsiktig sportslig struktur for Start, sier Atle Roar Håland til ikstart.no.

I rollen som operativ leder sport vil Håland jobbe tett med sportslig leder Tor-Kristian Karlsen og det sportslige apparatet rundt A-laget, i tillegg til å fortsatt være tett på utviklingsavdelingen.

– Atle Roars nye rolle vil ikke bare dekke opp for noe av den kompetansen som vi av forskjellige omstendigheter har mistet rundt A-laget den siste tiden, men han vil bli en stor ressurs både for Kjetil Rekdal og meg. Her får vi inn en klok, løsningsorientert person, som vil bidra med faglig ballast og være en solid sparringspartner, sier Tor-Kristian Karlsen, og legger til at Hålands erfaring som spiller og leder i fotballen vil være nyttig i en slik rolle.