– Utgangspunktet tatt i betraktning er jeg godt fornøyd, sier spillende trener Krister Ingebretsen.

Herrelaget spilte altså tre kamper lørdag. I det første oppgjøret møtte de Vegårshei, hvor de tapte 0-3 i sett.

– Nærmere

– Jeg føler at vi spillemessig er mye nærmere og laget har gjort store forbedringer. Settene var mer jevnspilt enn de har vært når vi har møtt dette laget tidligere. Det jeg savner er et par spillere som kan stå fram å vinne viktige baller, innrømmer Ingebretsen.

Det neste oppgjøret, mot Birkenes ble en lang batalje, som Lister til slutt vinner 3-2. – Den kampen var jeg svært godt fornøyd med at vi klarer å dra i land. Skal vi etablere oss på midten av 2. divisjonstabellen, som er målsettingen, bør vi slå dette laget, sier den spillende treneren.

Mot Grimstad ble det nytt 3-0-tap. Her endte ett av settene med stillingen 25-23. – Her burde vi i hvert fall ha vunnet ett sett. Men Grimstad er nok det beste laget i avdelingen. Det er dessuten veldig Farsund-tungt, sier han.

Treneren understreker samtidig at det er mye potensial i Lister, men at de ikke har en altfor stor stall å ta av.

For tre uker siden uttalte Ingebretsen at laget nå er mer samspilt, samtidig som de ferske på laget har tatt steg i positiv retning.

– Jeg mener vi stiller sterkere nå enn på samme tid i fjor. Målsettingen er å klatre opp til midten av tabellen, sa han da.

To lag

Lister har to volleyballag, ett i 2. og ett i 3. divisjon. For å få den kabalen til å gå opp må det sjongleres med spillere fra ungdomslaget. Lister har ikke yngre årsklasser å ta av.

– Men vi skulle veldig gjerne hatt flere med på treningene, sier Krister Ingebretsen.