De tre talentfulle guttene som var plukket ut var Harald Isaksen Torsøe og Chris Aage Aakre Gundersen fra FIL og Lewi Brandser fra Kvinesdal.

Elitetiltaket er i regi av Norsk Toppfotball, og samler noen av de beste lagene i Norge. Lag fra både Eliteserien og OBOS-ligaen var representert.

Start var i gruppe med Viking, Sandnes Ulf og Sogndal. I den andre gruppen var Strømsgodset, Haugesund, Jerv og Brann. Alle spilte tre kamper lørdag, og tre kamper søndag.

Start ønsket å hospitere inn spillere fra andre klubber i Vest-Agder for å stille et konkurransedyktig lag, og for å gi spillere de mener har godt av å få utfordret seg på dette nivået, muligheten til det.

Troppen var totalt på 20 spillere, og målsettingen er at tiltaket skulle være et godt supplement til klubbhverdagen til spillerne.

Start leverte, i følge rapporter Lister har fått, til tider imponerende spill og hadde tre seire, en uavgjort og to tap i turneringen.

De tre lokale talentene klarte seg godt på banen, og de hadde i tillegg en strålende helg med mye sosial moro. Trener for laget er Erik «Myggen» Mykland og Håvard Lilletvedt.