– Vi har de siste årene streamet en del lokaloppgjør i fotball, med stor suksess. Nå tenkte vi at vi skulle forsøke oss også på håndballbanen. Det blir spennende å se responsen, sier sportsleder Tom Arild Støle i Lister24.

Det er han som skal kommentere kampen.

– Det er en første gang for alt. Vi får gjøre så godt vi kan, smiler han.

Andreas Ougland skal stå for filming og det tekniske. Kampen begynner klokken 20, men allerede klokken 19.45 går vi direkte med intervjuer med trenerne.

Kampen vil være mulig å se i opptak i ettertid.

Det blir spennende å se responsen.

Også ansvarlig redaktør Svein Morten Havaas er spent før Lister24s håndball-debut.

– Interessen for håndball har alltid vært stor i Farsund. Nå er den sterkt økende i Lyngdal også. Det er derfor veldig gøy å kunne vise dette lokaloppgjøret. Blir det vellykket, ser jeg ikke bort fra at det blir mer levende bilder fra håndballbanen i fremtiden, sier han.

FLIK har kjempet om opprykk i toppen av sin 4. divisjonsavdeling denne sesongen. Men topplasseringen glapp da det i helgen ble tap mot tabelltopp Risør. Lyngdal har prestert langt bedre enn noen kunne forvente, og ligger på fjerdeplass på tabellen før torsdagens lokaloppgjør.

Alt ligger derfor til rette for en spennende kamp.

– FLIK er favoritter, men Lyngdal er i angrepsposisjon og har ingenting å tape. Opp gjennom årene er det Farsund som har vært storesøster på håndballbanen, og de vil nok helst ikke tape for erkerivalen. Samtidig tipper jeg at Lyngdal har veldig lyst til å slå FLIK for første gang i en offisiell håndballkamp. Ikke minst hjemme i Lyngdalshallen, sier Tom Arild Støle.

Han konstaterer at det generelt er bra trøkk på de lokale håndballkampene, og at det nok vil bli trangt om plassen på tribunen i Lyngdalshallen torsdag.

– Jeg vil tippe det blir god stemning i hallen. I tillegg til at mange lyngdøler vil ta turen for å følge hjemmelaget, ser jeg for meg at det er en del som tar turen over Nordsundbrua for å heie på FLIK. Så dette skal bli gøy, legger han til.