– Denne kampen var forferdelig, oppsummerer spillende Kvinesdals spillende trener, Thomas Gilbertson etter lørdagens bortekamp mot Tobienborg.

Med seier ville kvindølene være sikret seriegull og direkte opprykk til 4. divisjon. Det endte i stedet med 3–2-tap.

– Vi har flest sjanser, men makter ikke å sette ballen i mål mer enn to ganger. Dette er nok en av de dårligste prestasjonene våre i år, sukker Gilbertson.

Mellom linjene antyder han at det hviler en slags forbannelse over Kristiansand stadion.

– Vi har for vane å tape på den banen, konstaterer Gilbertson.

Han legger ikke skjul på skuffelsen.

– Utrolig surt å ryke i dag. Det er en kamp vi dominerer, men ikke evner å sette ballen i mål.

Kvinesdal tok ledelsen allerede etter fire minutters spill ved Steffan Klungland før vertene slo tilbake på sin første sjanse. I andre omgang tar gjestene igjen ledelsen etter en scoring av Ulrik Svindland etter en times spill - og det hele så ut til å gå mot opprykk.

– Så scorer de ti minutter før slutt, og vi sender alle i angrep for å prøve å score, men slipper i stedet inn en til på overtid igjen, forteller Gilbertson.

Kvinesdal leder fortsatt 5. divisjonsavdelingen med solid margin. Og de har fortsatt tre kamper og dermed tre matchballer igjen på å avgjøre det hele. Det er treneren sikker på at de skal greie.

– Nå har vi tre muligheter igjen og skal avgjøre det hjemme mot Greipstad neste kamp, lover en offensiv Thomas Gilbertson.