Etter å ha spilt hele kampen for Norge mot samme motstander tirsdag, startet lyngdølen på benken torsdag. Det samme gjorde så godt som resten av laget, det var tydelige at landslagstrener Morten Rønningen ville teste alle i troppen i løpet av de to treningskampene i Ungarn.

Mathias Rasmussen kom torsdag inn etter 53 minutters spill, på stillingen 1-1. Norge tok ledelsen 14 minutter senere etter litt klabb og babb etter et frispark. I kampens siste minutt kom den scoringen som satte spikeren i Ungarn-kisten.

– Ungarn jaget utvikning i sluttminuttene og presset oss bakover, men det ga oss kontringsmuligheter. 3-1-målet kom etter en kjapp overgang der Mathias Rasmussen slo en frekk tunnel før han la inn til Håkon Lorentzen som scoret sitt tredje mål på to kamper, sier landslagstreneren til Fotball.no.

Rasmussen bør ligge godt an til å bli med i troppen som skal i aksjon i Slovakia Cup i slutten av april. Deretter blir det en turnering i Portugal i juni, og et møte med Sverige til høsten. I november starter EM-kvalifiseringen, så da starter alvoret for Start-spiller Rasmussen og resten av de talentfulle G18-gutta.