Barneidrettsskolen er et tilbud til elever som går i 2. og 3. klasse. Et av målene med barneidrettsskolen er at deltakerne skal få prøve seg i ulike typer idrett, uten å måte melde seg inn i den enkelte klubb/idrettslag.

– I Kvinesdal har vi i flere år hatt et slikt tilbud, og vi kommer til å tilby dette i år også. Som deltaker i barneidrettsskolen vil du få mulighet til å prøve sju forskjellige idretter. Disse er håndball, turn, fotball, svømming, ski, karate og klatring. Det blir tre ganger med hver idrett unntatt ski med to ganger, opplyser kulturkonsulent Arne Johnsen i et brev som er sendt ut til alle 2. og 3. klassinger i Kvinesdal kommune og deres foresatte.

Barneidrettsskolen vil starte opp etter høstferien og vil holde på frem mot påske, opplyses det videre. Etter at siste idrett er ferdig vil det bli en avslutningsfest.

De som ønsker plass kan registrere seg på Kvinesdal kommunes hjemmeside. De første som melder seg på får plass. Siste frist for påmelding er 28. september.

Barneidrettsskolen har plass til 50 deltakere. De vil bli delt i to eller tre grupper avhengig av idrett, og etter alder/bosted. Opplegget vil bli holdt på onsdager.