– Vi har allerede vært i kontakt med ordførerne som var med i fjor fra Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund, Hægebostad og Sirdal, og har i tillegg snakket med Lyngdal. Alle har sagt ja til å stille sammen med to stabsmedlemmer hver, sier Tore Hansen fornøyd.

Farsund vant i fjor, og ordfører Arnt Abrahamsen hadde da Stig Alfred Eikeland og Anette Rinde Moe med seg på laget.

Hver ordfører stiller med et lag på til sammen tre personer. Første etappe er et lite løp med veksling, deretter skal to personer på hvert lag ut i kano og padle rundt en stein og den tredje og siste etappen er trillebårløp, hvor en på laget skal sitte oppi trillebåren og en annen kjøre.

Arnt Abrahamsen, Stig Alfred Eikeland, og Annette Rinde-Moe frydet seg stort etter å ha vunnet ordførerduellen i fjor.

Fedakvarten har blitt arrangert fem ganger, og i løpet av disse fem årene har unge som gamle vært med på å samle inn over en halv million kroner til barn som lever i krigssonen Syria, gjennom Redd Barna.

Dagen i Sandebukta på Feda består av en mosjonstur med bingo eller et konkurranseløp for de som vil det, barneløp med gullmedalje og diplom til alle, ordførerduellen med ellevill mini-triatlon, og flaskeslippet hvor 20 premieflasker må hentes opp av vannet.