– Jeg både lo og gråt. 60-årsdagen min har vært planlagt i ett år, men feiringen ble bedre enn jeg i min villeste fantasi hadde forestilt meg, sier FILs daglige leder.

I stuntet, som varer i over to minutter, tar programleder Davy Wathne ordet og skryter hemningsløst av humørsprederen, ildsjelen og hedersmannen Hans Kristian Eilertsen, som virkelig får ting til å skje i «kjedelige Farsund».

Farsund Maraton

Fotballekspertene Ole Martin Årst og Mini er med på stuntet, og de to nordlendingene følger opp hyllesten til populære Kissan. De to avsluttet med å invitere seg selv til neste års Farsund Maraton.

– Jeg kan love deg at de skal bli invitert. Det var en utrolig flott hyllest de tre kjendisene ga meg. Jeg var spesielt fornøyd med at de sier at alle ønsker å være i nærheten av meg og at ingen er sint på meg, sier Hans Kristian Eilertsen, som fyller 60 år i dag, mandag 20. oktober 2014. ## – Enorm respekt

Davy Wathne forteller at han kjenner Kissan godt etter å ha besøkt Farsund Maraton to ganger og måtte brife Årst og Mini før innslaget ble laget.

– At man har folk som Eilertsen i et lite lokalsamfunn der det skjer lite eller ingenting ellers er av uvurderlig betydning. Han har en utrolig glød og begeistring som må settes pris på. Jeg har enorm respekt for ham, og hvis vårt lille stunt ble godt mottatt på festen er vi veldig glad for det, sier Davy Wathne på telefonen fra Bergen.

Omkring 50 personer var samlet til fest på Hananger grendehus lørdag. Datter Ida og sønn Endre sto bak det som var av stunts.

Hans Kristian Eilertsen fikk også en spesiell hilsen fra sin gode venn, sandvolleyball-legenden Jan Kvalheim.

– Det var enorm stemning på bursdagsfesten. Det var ellevilt, sier jubilanten Hans Kristian Eilertsen.

PS: Vi skylder å gjøre oppmerksom på at stuntet kun var laget til bursdagsfesten, det vil ikke bli vist på TV2 fotballekstra; om noen var i tvil om det!