Kvinesdal var klart best i lokaloppgjøret mot Hidra/ FFK søndag og vant til slutt fortjent 5-0.

- Det var ganske jevnt de første 20 minuttene, men derfra var det nesten bare enveiskjøring, rapporterer Rolf Kristoffersen i Kvinesdal.

Sander Risnes scoret det første målet etter 22 minutters spill. Sju minutter senere fikk Kvinesdal frispark 20 meter fra mål. Dette tok Thomas Gilbertson. Ballen traff tverrliggeren og så i ryggen på keeperen til Hidra / FFK, før ballen trillet mot streken og Marcus Reiersen kunne putte den i mål.

Hjemmelaget ledet fortjent 2-0 til pause og fortsatte i samme stil i andre omgang.

Etter 57 minutter var nevnte Reiersen igjen på farten og økte til 3-0. Thomas Gilbertson førte hjemmelaget opp til 4-0, før toppscorer Truls S. Risnes ordnet sluttresultatet 5-0.

- Kvinesdal skulle nok hatt ett par mål til. Jeg tror nok Richard L. Kristiansen kommer til å drømme om skuddet på åpent mål som han bommet på, blant annet, skriver Kristoffersen i kamprapporten som er sendt på mail til redaksjonen.

Neste kamp for kvindølene er nok et lokaloppgjør - borte mot Hægebostad på Kollemo lørdag 27. april.

Thomas Gilbertson i aksjon i søndagens lokaloppgjør mot Hidra/ FFK. Han scoret 4-0-målet og hadde også et kanonfrispark som Marcus Reiersen til slutt scoret på. Foto: Rolf Kristoffersen
Sander Risnes i duell med Hidra/ FFKs keeper Kieran Brandser. Foto: Rolf Kristoffersen
Brødreduell mellom Jan E. Røgenes (Hidra / FFK 2) og Erik E. Røgenes (KIL) i søndagens lokaloppgjør. Foto: Rolf Kristoffersen
To-målsscorer Marcus Reiersen i løpsduell i søndagens lokaloppgjør i 6. divisjon. Foto: Rolf Kristoffersen
Olav Hoel

Gode resultater på friidrettsstevne

Celin Larsen kom hjem med to 1. plasser, en 2. plass og en 4. plass på Grimstadlekene i helgen. Foto: Privat (arkivbilde)

Lokale friidrettsutøvere har denne helgen deltatt på Grimstadlekene.

Celin Larsen, som representerer Lyngdal i 14-årsklassen, vant høydekonkurransen etter et hopp på 1,40 meter. Også på 60-meteren gikk hun til topps etter å ha kommet i mål på tiden 9.10.

Hun vant også kule-konkurransen med resultatet et lengste støt på 6,94 meter. På 600-meteren løp hun inn til en fjerde plass med tiden 2.01,02.

I gutter 15-klassen løp FLIKs Alexander Wehus inn til 1. plass på 100 meteren med tiden 13,92. Også i lengde gikk han til topps med et hopp på 4,70 meter.

I jenter-15-klassen kom Katrine Gundersen fra Lyngdal på en 2. plass i høyde-konkurransen med et hopp på 1,40 meter. På 100-meteren løp hun inn til en 5. plass med tiden 14,93.

Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
NTB

Mathias Rasmussen ble belgisk cupmester med Union Saint-Gilloise

Mathias Rasmussen ble belgisk cupmester med Union Saint-Gilloise. Foto: Carina Johansen / NTB Foto: Foto: Carina Johansen / NTB

Mathias Rasmussen kunne sammen med sine lagkamerater i Union Saint-Gilloise juble for en svært etterlengtet tittel i den belgiske cupen.

Japanske Koki Machidas scoring på overtid i første omgang ble den eneste i finalen mot Royal Antwerp.

Union Saint-Gilloise har 11 seriemesterskap og to cuptitler fra før, men forrige seriegull kom i 1935 og den forrige cupseieren i 1914.

Rasmussen spilte fra start som indreløper. Han ble byttet ut i det 84. minutt etter en god arbeidsøkt.

Målet som avgjorde kampen kom etter hjørnespark på overtid i den første omgangen. Gustaf Nilsson prøvde å stusse ballen ved nærmeste stolpe, men den traff i stedet Antwerp-stopper Zeno Van Den Bosch og spratt til Machida, som fra kloss hold bare trengte å sette foten på den.

Avspark i den andre omgangen ble utsatt på grunn av pyrobruk fra Royal Antwerp-fansen som røykla banen.

Antwerpen-lagets beste sjanser kom ved Jurgen Ekkelenkamp. Han hadde et stolpetreff midtveis i den første omgangen, mens han misbrukte en gratissjanse som kom etter en stygg feil av Christian Burgess i det 81. minutt.

Til sist kunne Rasmussen og lagkameratene feire, i en god uke for 26-årige fotballspillere fra Lyngdal. Tirsdag ble Julian Ryerson klar for mesterligafinale med Borussia Dortmund.

Tom Arild Støle

Deltok i Holmenkollstafetten

Tratec Teknikken Flekkefjord stilte for første gang opp i Holmenkollstafetten Foto: Privat

Flere lokale lag deltok i den tradisjonsrike Holmenkollstafetten i Oslo lørdag.

Blant disse var Tratec Teknikken Flekkefjord, som har sendt oss dette bildet.

Det var første gang de var med i stafetten, ifølge Ruben Haneberg, som har sendt oss bilde av laget, som ble nummer 1.740 av til sammen 4.493 lag.

Holmenkollstafetten, som består av 15 etapper, og som første gang ble arrangert i 1923 regnes som et av verdens desidert største idrettsarrangementer med over 70.000 deltakere.

Åse Astri Bakka

Abrahamsen gjenvalgt som nestleder

Både leder Siri Marie Gundersen og nestleder Arnt Abrahamsen i Agder idrettskrets ble lørdag gjenvalgt i rollene. Jan Rob (i midten) ble hedret for sitt mangeårige engasjement i Kvinesdal idrettsklubb. Foto: Torrey Enoksen

Arnt Abrahamsen ble lørdag gjenvalgt for to år som nestleder i Agder idrettskrets.

Dette skjedde da idrettskretsen var samlet til idrettskretsting på Evje.

Også Siri Marie Gundersen ble gjenvalgt.

Åse Astri Bakka

Jan Rob mottok høy utmerkelse

Jan Rob med diplom og nål sammen med leder Siri Marie Gundersen i Agder idrettskrets. Foto: Torrey Enoksen

Agder idrettskrets er lørdag samlet til idrettskretsting på Evje. Her ble anledningen benyttet til å hedre Jan Rob fra Kvinesdal med hans imponerende lange innsats for idretten i Kvinesdal.

Han ble tildelt Agder Idrettskrets hedersbevis med diplom og nål for sin over 50 år lange innsats for Kvinesdal idrettslag.

- Det er veldig fint, sier en tydelig rørt Jan Rob på telefon fra Evje lørdag.

Han innrømmer at det hele ikke kom som en overraskelse på ham.

- Jeg hadde fått nyss i at det var noe på gang, sier han.

- Visste du hva?

- Nei, men jeg visste det var en høy utmerkelse, sier Rob og legger til at han hadde møtt på samlingen uavhengig av dette.

- Det er viktig at alle klubbene er representert, påpeker han.

Selv har han fått sportslig organisasjonsabeid med seg fra barnsben av. Faren Sigurd Rob var engasjert i klubben.

- Alle styremøter ble holdt hjemme hos oss, så jeg fikk interesse for organisasjonsarbeid da jeg var ung, forteller Rob, som påtok seg sin første faste trenerjobb allerede som 14-åring.

Han holder koken ennå. Nå trener han jenter 12 i fotball.

- Da vi begynte var det 16 spillere, nå er vi 25, forteller han - før han må tilbake til flere gratulasjoner og videre idrettskretsting.

Foto: Torrey Enoksen
Svein Morten Havaas

Deltok i første sykkel-karusell

Deltakerne i vårens første sykkel-karusell samlet på ett brett etter løpet i Farsund onsdag 24. april. Foto: Stein Egil Eri

Sykkelklubbene i Lister - Farsund, Kvinesdal, Flekkefjord og Lyngdal - arrangerer denne våren/ sommer fire karusell-løp.

Første løp var i Farsund på onsdag i denne uken der pre tour-løypa ble syklet. 18 syklister møtte opp for å sykle løypa.

- Det ble en fin tur i det fine været selv om det var litt kaldt. Etter løpet var det servering av kaker og drikke, rapporterer Rolf Kristoffersen i en epost til redaksjonen.

Neste løp er i Kvinesdal onsdag 15. mai. Da er det Fjotlandsturen som skal sykles. Og for de som ikke vil sykle så langt, så er det rundt Sindlandsstien.

- Dette er åpent for alle, man trenger ikke å være medlem av noen av sykkelklubbene for å sykle og man velger sitt eget tempo. Starten er ved kulturhuset, påpeker Kristoffersen.

Svein Morten Havaas

Sterk svømmeinnsats i Danmark

Svømmerne fra Farsund svømmeklubb samlet i Hjørring i Danmark. Fra venstre: Liyana Nihrane Gabrielsen, Miriam Norås Feliú, Alma van der Hagen og Peder Grønås Jensen. Foto: Privat

Svømmere fra Farsund svømmeklubb deltok i helgen på svømmestevnet Park Vendia Swimcup i Hjørring i Danmark. I dette stevnet kjører man finaler på alle 50 og 100 meterne, med premiering til de tre beste, opplyser trener Peder N. van der Hagen i en epost til Lister24.

Svømmerne fra Farsund kom til totalt 13 finaler. Alma van der Hagen (2005) kvalifiserte seg til 8 finaler, men valgte å fokusere på fire av dem. I disse svømte hun inn til to førsteplasser (50 og 100 fly) og to andreplasser (100 fri og 50 bryst). I finalen på 50 fly noterte hun seg for øvrig også for ny pers med tiden 29,39.

Miriam Norås Feliú (2006) kom seg til tre finaler, og kjempet seg til gode plasseringer på 100 bryst (6. plass), 100 rygg (6. plass) og 50 bryst (7. plass). Hun svømte også en fin 50 fri på tiden 32,17.

Peder Grønås Jensen (2007) kom seg til to finaler, som endte med en fin 4. plass (50 bryst) og 6. plass (100 bryst). Han er nok likevel mest fornøyd med å perse med over sekundet på 50 butterfly, med tiden 30,19.

Den yngste svømmeren fra Farsund var Liyana Nihrane Gabrielsen (2010). Hun perset på seks av åtte øvelser, og må med det være veldig fornøyd med helga i Danmark, til tross for at det ikke ble noen finaler.

- Hun viser god fremgang på hvert stevne hun er med på, så det blir spennende å følge med på fremover, kommenterer trener van der Hagen.

Olav Hoel

Deltok på sitt første representasjonsoppdrag for Norge

Nikolai Rinde og resten av rifle-laget er klare for finale i European Youth League. (Arkivbilde) Foto: VIKTOR STORSVEEN

Skytteren Nikolai Rinde fra Farsund deltok lørdag på det norske riflelaget under European Youth League i Litauen

- Det var veldig gøy og en fin opplevelse og erfaring å få med seg. Jeg fikk også lære mye nytt og nyttig som jeg kan ta med meg videre i karrieren, sier Rinde til Lister24.

Av til sammen åtte deltakere på det norske riflelaget og pistollaget var Rinde en av seks utøvere som hadde sitt første representasjonsoppdrag for Norge.

- Det var veldig gøy å kunne representere Norge i utlandet da jeg alltid har drømt om å få lov til å representere landet i internasjonale konkurranser. Jeg synes det gikk veldig bra med tanke på arbeidsoppgaver og fokus, så jeg er ganske fornøyd med egen innsats og at jeg klarte å holde tankene på meg selv, sier Rinde.

Både det norske pistol-laget og rifle-laget, som Rinde var en del av, tok seg videre til finalen senere i år etter totalt i denne kvalifiseringsrunden.

- Lørdag ble det seier 17-7 over Estland og tap 10-14 for Finland for riflegjengen, men det holdt likevel til seier foran Finland med knapp margin. Begge nasjoner ble stående med tre seire, men Norge hadde kapret ett poeng mer i de fire matchene, skriver Norges Sportsskytterforbund på sin Facebook-side.

Rinde synes det var gøy å få være med og sikre finalebilletten, men er usikker på om han elv blir å se i finalen.

- Det var gøy og krevende å spille disse kampene, men heldigvis hadde vi marginene på vår side slik at vi nådde finalen. De som skal delta i finalen trekkes ut blant de beste i landet, så jeg tror nok ikke jeg blir tatt ut der. Jeg håper derimot å bli tatt ut senere en gang, sier Rinde.

Tom Arild Støle

Satte flere rekorder i Bergen

Peder Grønås Jensen (til venstre) og Lucas Paturel satte flere personlige rekorder under Bergen Swim Festival i helgen. Foto: Privat

De to Farsund-svømmerne Peder Grønås Jensen og Lucas Paturel svømte styggfort under Bergen Swim Festival i AdO arena i Bergen i helgen.

Paturel presterte å sette klubbrekord på 200 meter, da han først forbedret sin personlige rekord med to sekunder i første forsøk og svømte inn til 1.55. I A-finalen svømte han enda raskere, på 1.54, tre sekunder foran den gamle klubbrekorden til Farsund svømmeklubb.

Lucas Paturel svømte inn til 4.04 i A-finalen på 400 meter fri, et sekund raskere enn i forsøket og like bak hans personlige rekord, som han satte i Stockholm forrige helg.

Peder Grønås Jensen satte to personlige rekorder i Bergen i helgen. På 50 meter bryst svømte han i mål på 32,51, 0,7 sekund raskere enn hans tidligere bestetid og et snaut halvsekund bak kravet til junior-NM.

Grønås Jensen andre øvelse var 50 meter fri. Der satte han personlig rekord med tiden 26,78 sekunder, nøyaktig et sekund bak junior-NM-kravet.

Tom Arild Støle

Arrangerer løp opp sherpatrappa

1. mai skal historiens første utgave av Sherpatrappløpet arrangeres i Lyngdal, med målgang ovenfor dagsturhytta på Vågefjellet. Foto: Tom Arild Støle

I oktober i fjor måtte arrangørene gi tapt for værgudene, men nå prøver man seg på nytt.

1. mai arrangeres historiens første utgave av Sherpatrappløpet i Lyngdal.

Planen var å arrangere det om lag én kilometer lange løpet, fra området ved helsehuset i Lyngdal og opp sherpatrappa opp til Vågefjellet 14. oktober i fjor. Men vanskelige værforhold gjorde at man så seg nødt til å avlyse.

Når prøver man seg igjen. Lyngdal idrettslag sammen med Flekkefjord og Oplands Turistforening og Lyngdal By står som arrangører av løpet, hvor deltakerne må forsere nesten 160 høydemeter.

Hvor lang tid deltakerne vil bruke fra start til mål er ganske uvisst, ettersom det aldri tidligere er blitt arrangert noe løp på distansen. Men rent uoffisielt er rekorden på å ta seg opp sherpatrappa fra bunn til topp på rundt seks minutter.

Men alle oppfordres til å bli med.

Tom Arild Støle

Tok grep – vant serien

FLIKs jenter 15-lag har lagt bak seg en god sesong. Bak fra venstre: Cassandra Lund, Maren Drange Briseid, Aline Brønn Hansen, Ida Lundegaard Gabrielsen, Nora Thomsen, Mina Larsen, Anna Eriksen Litland, Live Tomine Brox, Guste Krivickaite og Josefine Rob Breiland. Foran fra venstre: Trener Morten Refsnes, Linnea Refsnes og trener Sten Litland. Foto: Privat

FLIKs jenter 15-lag i håndball avsluttet nylig håndballsesongen på best mulig vis da de vant 19-12 mot Grindheim i Listahallen.

Ifølge trenerne Sten Litland og Morten Refsnes, som har sendt oss en oppsummering av sesongen, leverte jentene sin beste kamp for sesongen i serieavslutningen.

Med seieren endte det også med at FLIK til slutt vant serien, med ett poengs margin.

- Jentene har vist en fantastisk lagmoral, med glimt i øyet og vilje til å vinne kamper gjennom hele sesongen, samt at samarbeidet med jenter 16-laget var veldig viktig for at dette endte så bra. Dette har vært en utrolig gøy sesong, oppsummerer trenerne.

Men det var ingen selvfølge at det skulle ende slik.

For sesongen begynte noe trått for FLIKs jenter 15-lag.

Laget tapte sine to første kamper. Frustrasjonen begynte å bre seg og stallen var tynn, med bare ti spillere.

- Vi fant fort ut at hvis det skulle bli bedre oppmøte og kvalitet på treningene så måtte det gjøres noe. Det ble da inngått et spiller-, trening- og trenersamarbeid med Ivar og Lene på jenter 16-laget. Dette var gull, påpeker Sten Litland og Morten Refsnes.

Grepet førte til at man ble flere spillere på trening, og kvaliteten på treningene ble bedre, samt at det ble hospitert spillere til kamper fra begge lag.

- Etter dette begynte jentene å gjøre det de kan, nemlig å spille håndball. De vant kamper og begynte å klatre på tabellen, oppsummerer trenerne.

Sist lørdag slo FLIK Marnardal/Holum 26-23. Med seier mot Grindheim i siste kamp ville laget vinne serien, noe de altså gjorde.

- Jentene var tydelig nervøse, men de var klare for å vinne. Alt lå til rette med bra stemning og med mye folk på tribunen, sier Litland og Refsnes.

Åse Astri Bakka

Slik gikk det i NM i vannsklie

Erik Riska, Stian Haukelid, Flora Vetland og Joachim Flesjå deltok i NM for Sørlandsbadet. Foto: Privat

38 kvinner og 46 menn var lørdag klare for NM i vannsklie i Alexander Dale Oen Arena i Bergen. Blant de 84 finalistene var det tre menn og en kvinne fra Sørlandsbadet i Lyngdal: Erik Riska, Stian Haukelid, Flora Vetland og Joachim Flesjå.

NM i vannsklie arrangeres hvert år av bransjeorganisasjonen Badelandene AS. 35 badeland i Norge er medlem av Badelandene, og badelandene søker om å få være vertskap for selve NM. De innledende rundene går på de ulike badelandene.

Det går raskt i konkurransen og det er små marginer mellom deltagerne.

Joachim Flesjå kom til finalen og endte på 7. plass med tiden 09.66. Vinneren suste ned på 09.18.

Flesjå har både en 1. og en 4. plass fra tidligere NM.

Deltagerne melder tilbake om en superfin opplevelse sammen med flotte folk.

Sørlandsbandets kvinnelige deltager forteller om et skyhøyt nivå med mange gode atleter.

- Så jeg er veldig fornøyd med min 22. plass, sier hun.

Bjarte Tjørsvåg, som tidligere ha representert Sørlandsbadet, ble for øvrig nummer tre. Han var tidligere elev på KVS. I år representerte han Jessheimbadet.

NM i vannsklie ble arrangert første gang i 2013. Årets utgave var 10. gang konkurransen ble arrangert.

Marlene Nilsen

Siste kamp for sesongen endte i tap og nedrykk

Anette Nedrejord har gjennom sesongen vært toppscoreren for håndballdamene i 4. divisjon, Flekkefjord håndballklubb. Foto: Marlene Tollaksen Nilsen

Håndballdamene i Flekkefjord spilte søndag deres siste kamp for sesongen på hjemmebane i Ueneshallen.

4. divisjonslaget har nå rykket ned til 5.divisjon da de tapte 19-31 i kamp mot Søgne.

Stillingen til pause var 14-17.

Deres siste kamp ble tap nummer 21 av 22 mulige denne sesongen. Laget havnet nederst på tabellen med ett poeng.

Anette Nedrejord har gjennom alle kampene vært toppscoreren for laget, og søndag var intet unntak. Under kampen scoret hun syv mål.

Flekkefjord stilte med følgende lag (mål i parentes): Siri Velund, Mia Isabelle Nedrejord Stenberg (1), Ida Nilsen Allestad, Anette Nedrejord (7), Line Hallingsgård Abrahamsen, Charlotte Fredriksen (1), Martine Håland Danielsen (2), Ida Madeleine Nedrejord, Gunn Iren Morken Netland, Vilde Rudolfsen (4), Nicole Sophia Matthäus (4), Ida Sofie Gausdal

Tom Arild Støle

Slapp inn over 50 mål!

Anette Nedrejord scoret åtte mål for Flekkefjord. Foto: Oda Haaland-Jensen

Flekkefjords håndballdamer i 4. divisjon tapte 22-52 i torsdagens hjemmekamp mot Våg 2. Stillingen til pause var 10-25.

Dette var Flekkefjords 20. tap av 21 mulige denne sesongen. Med én kamp igjen av sesongen ligger Flekkefjord sist på tabellen, med kun ett poeng.

Anette Nedrejord ble Flekkefjords toppscorer med åtte mål.

Flekkefjord spiller sin siste kamp for sesongen hjemme mot Søgne 7. april.

Flekkefjord stilte med følgende lag (mål i parentes): Line Hallingsgård Abrahamsen, Mia Isabelle Nedrejord Stenberg, Ida Nilsen Allestad (1), Anette Nedrejord (8), Lotte Egeland, Martine Håland Danielsen (2), Vilde Rudolfsen (5), Gunn Iren Morken Netland (1), Nicole Sophia Matthäus (4), Kine Marielle Nedrejord (1) og Ida Sofie Gausdal.

Olav Hoel

Rasmussen ble matchvinner

Mathias Rasmussen ble matchvinner mot Fenerbahçe. Foto: Francisco Seco / AP Photo / NTB

Lyngdølen Mathias Rasmussen ble torsdag kveld matchvinner for sin belgiske klubb Union St. Gilloise da laget hans slo tyrkiske Fenerbahçe 1-0 i Istanbul i Conference League. Scoringen kom midtveis i 2. omgang.

Fenerbahçe vant derimot 3-0 da lagene møttes i Belgia for en uke siden, så til tross for at Union St. Gilloise vant i den tyrkiske hovedstaden, var det ikke nok til å gå videre i turneringen.

Olav Hoel

- De gjorde det strålende

11 av rekruttene fra Farsund svømmeklubb var søndag på karusellstevne i Mandal. Foto: Privat

11 av rekruttene fra Farsund svømmeklubb var søndag 10. mars på karusellstevne i Mandal.

- Her var det mange som fikk prøve seg for første gang i en konkurranse. De gjorde det strålende og imponerte trenerne! skriver Carolina Penne Kjørrefjord i en e-post til Lister24.

Hun opplyser at dette var det tredje stevnet for sesongen. Det siste og avsluttende stevnet avholdes i Aquarama i Kristiansand 5. mai.

Det var god stemning blant deltakerne på stevnet. Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
NTB

Ryerson ute av Dortmund-troppen mot PSV

Julian Ryerson går glipp av kveldens åttedelsfinale i Champions League mot PSV. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Landslagsspiller og Borussia Dortmund-forsvarer Julian Ryerson blir ikke å se i kveldens returkamp i Champions League mot PSV.

Det ble kjent da Borussia Dortmund offentliggjorde sin tropp til kampen hvor vinneren tar seg til CL-kvartfinale.

26 år gamle Ryerson har vært en fast brikke for de gulkledde denne sesongen med unntak av et to måneder langt skadeavbrekk. Han har startet de fem siste kampene etter at han returnerte fra kneskaden.

Ifølge tyske Sky dreier forfallet seg om en hudinfeksjon.

Det første møtet mellom Dortmund og PSV endte 1-1 i Nederland.

(©NTB)

Olav Hoel

Til topps i juniorklassen

Reidun Oline Foss Nilsen vant juniorklassen i Landsdelskretsstevnet i felt-skyting. Foto: Privat

Reidun Oline Foss Nilsen fra Lyngdal skytterlag gikk i helgen til topps i juniorklassen på Landsdelskretsstevnet i felt-skyting. Ifølge May Elin Frøyland, som er leder for Lyngdal skytterlag, var det 24 deltakere i hennes klasse.

- Hun ledet etter innledende skyting med 30 treff og hele 27 innertreff, og fikk dermed skive en i finalen. Reidun forsvarte denne skiven i finalen og vant etter spennende omskyting med tre andre skyttere som alle skjøt fullt hus 12 treff med 7 innertreff. Reidun ble best i omskytingen med 12 treff og 8 innertreff, skriver Frøyland i en e-post til Lister24.

Totalt skal det ha vært 175 skyttere fra Sørlandskretsen (Rogaland, Agder og Telemark) som deltok på Landsdelskretsstevnet i felt-skyting, som ble arrangert av Drangedal skytterlag. Flere skyttere fra Lister markerte seg her helt i toppen av resultatlistene.

Ifølge Frøyland vant Flikka-skytteren Øyvind Lilledrange V65-klassen etter finaleskytingen, hvor han i finalen hadde hele 12 treff og 11 innertreff.

I V55-klassen var det Roar Torkildsen fra Farsund som vant etter å skutt 29 treff innledende og fullt hus, hvor han hadde 12 treff og 2 innertreff i finalen. Totalt endte han på 41 treff og 2 innertreff etter finale skytingen

Stein Skumsvoll fra Farsund ledet i klasse 4 etter innledende skyting med 30 treff og 12 innertreff, men det ble dessverre ikke full klaff i finalen.

Olav Hoel

Gullet glapp med to centimeter

Frida Theodora Johansen (t.h) tok bronse i lengde. Foto: Frank Johansen

Friidrettsutøveren Frida Theodora Johansen fra FLIK deltok lørdag på ungdomsmesterskapet (UM) i friidrett, som ble arrangert i Sandnes. I J-17-klassen ble hun nummer tre i lengde-øvelsen etter å ha hoppet 5.31 meter.

- Det var en veldig jevn konkurranse hvor vinneren hadde 5,33 meter og nummer to hadde 5,31, men bedre på neste hopp, opplyser far og trener Frank Johansen.

På 60 meteren ble det en hederlig 5. plass med tiden 8.17.

- Her hadde hun en uheldig start. I forsøket hadde hun 8.12, opplyser Johansen.

- Har dere noen tanker om dagens resultater?

- Lengde var bedre enn forventet, selv om gullet glapp med to cm. 60 m var litt under pari, sier Johansen.

Nå blir de mer trening for henne frem mot utesesongen som starter i Grimstad 12. mai. Blant annet skal de på treningsleir i Portugal i påsken.