– Etter 83-sesongen overtok Jan Ove Naglestad trenervervet etter Ivar Holand. Jeg hadde dårlig kjemi med Naglestad, så da passet det greit å spille for Kvinesdal, sier Steven Simonsen 34 år etter.

Gjennom store deler av 80-tallet var Kvinesdal storebror i Lister, med den ene topplasseringen etter den andre i 4. divisjon. Steven Simonsen var slett ikke eneste lyngdøl som valgte å dra over heia. Også Kenneth Hægeland, Alf Kåre Tveit og Jan Sanden var innom Kvinesdal.

Mens Lyngdal kjempet i bunnen og rykket ned i 1984, var hverdagen helt annerledes for Steven Simonsen og Kvinesdal.

– Jeg er fornøyd med det jeg presterte den sesongen. Vi kjempet i toppen, og såvidt jeg husker scoret Svein Helge Øydna og jeg nokså likt antall mål. Vi banket Lyngdal 1-0 i Lyngdal og 4-0 i Kvinesdal, og jeg hadde ikke dårlig samvittighet da moderklubben rykket ned, sier Steven Simonsen, som ble leid ut til Kvinesdal for 10.000 kroner.

Da Lyngdal høsten 1984 ville gi goalgetteren ny og bedre kontrakt med fri overgang til en tredje klubb valgte han å vende tilbake. Da hadde John Stensland forlengst overtatt som trener etter Jan Ove Naglestad. Det skjedde allerede på sommeren 1984.

Da Kvinesdals oppmann Kjell Øverby ble intervjuet i forbindelse med lagbildet rett før seriestart var han fornøyd med sesongforberedelsene. Stallen var bred og god, og spillerne hadde trent godt og mye. Målsettingen var å kjempe i toppen, og til slutt ble det 3. plass; bare slått av Donn og Sødal.