I et marked hvor konkurransen blir merkbart tøffere og tøffere sammenliknet med bare for noen få år siden, er det nødvendig å komme tidlig i gang, opplyser leder William Foss i komiteen for Lyngdal Cup 2024.

Komiteen hadde sitt første møte mandag i denne uken. Her var leder Dagfinn Kroslid i «Barn fra Ukraina» på besøk, for å ta imot årets bidra fra cupen.

– Lyngdal Idrettslag og Lyngdal Cup er stolte over at vi får være i et samarbeid med en så dedikert og solid organisasjon som denne. Vi er derfor svært glade for at vi valgte å støtte nettopp denne organisasjonen i både 2023 og 2024, opplyser Foss.

I tillegg til selve støtten, fikk organisasjonen i tillegg et like stort beløp som følge av at solgte produkter på stadion under årets cup.

Summen på den symbolske sjekken som ble delt ut var 31.115 kroner.

Når det gjelder komiteen arbeid mot cupen i 2024 håper og tror medlemmene at det målbevisste og nøye planlagte arbeidet som er gjort fra komiteen de siste to årene, samt under pandemien, skal gi seg utslag i en fulltegnet Lyngdal Cup.

– Vi har også et delmål om at vi for første gang skal få deltakende lag fra mer enn 50 ulike klubber, og at vi skal overgå rekorden vi i år satte med nærmere 2.000 solgte A-kort.