Joar Kjørrefjord fikk kyss på kinnet av lagkaptein Jostein Ekeland etter to mål mot Kvinesdal i 2003. Joar Kjørrefjord fikk kyss på kinnet av lagkaptein Jostein Ekeland etter to mål mot Kvinesdal i 2003.

Fikk kyss av lagkapteinen

Joar Kjørrefjord scoret to mål i løpet av ti minutter og reddet ett poeng for BFS. Etter kampen fikk han kyss på kinnet av lagkaptein Jostein Ekeland.

– Herlig. Dette var litt av en start på 17. mai-feiringen, sa 22-åringen etter det første lokaloppgjøret mot Kvinesdal i Kjørestad på 24 år.

Kvindølene hadde lenge full kontroll over kampen som ble spilt 16. mai 2003. Stian Sindland scoret to ganger før pause, og gjestene ledet 2-0 til det gjensto 11 minutter.

Da slo aggressive og raske Joar Kjørrefjord til foran Kvinesdal-målet.

– Jeg fikk et fint fremspill og så at forsvareren nølte. Det var bare å trå til og så var jeg alene med keeper. Resten var enkelt, gliste målscoreren etter kampen.

Mot slutten satset BFS meget offensivt, og i kampens siste minutt fikk hjemmelaget lønn for strevet.

– Det var masse klabb og babb, og ballen havnet hos meg helt inne ved målstreken. Det var bare å sette lærkula i tomt mål, sa Joar Kjørrefjord før han ruslet i garderoben.

Da hadde han for lengst fått kyss av lagkaptein Jostein Ekeland og blitt gratulert av trener Anders Birkeland.

– Det er en god prestasjon å hente opp 0-2 og utlikne ett minutt før slutt. Guttene skal ha ros for det, men baklengsmålene var billige. Det irriterer meg, sa treneren.

BFS havnet som nummer syv i 4. divisjon i 2003 med 31 poeng på 22 kamper. Grane vant med 49 poeng, foran MK, Birkenes, Vindbjart, Kvinesdal og Øyestad.

Toppscorer for BFS denne sesongen ble Frank Knutsen fra Lyngdal med 11 nettkjenninger, fulgt av Esben Ertzeid og Joar Kjørrefjord med syv hver.

Øvrige målscorere for BFS var Erik Rydland fem, Henning Tønnessen tre, Frank Fredriksen to, Gaute Kjørrefjord ett, Roar Herland ett, John Bekkeheien ett, Hamid Johari ett, Petter Salveen ett og Vidar Røtne ett.

Vis fakta ↓
Sportsminner