Etter at Fløy 2 banket FIL 3–o mandag kveld, trenger Kvinesdal bare ett poeng på sine tre siste kamper for å være sikker på avdelingsmesterskap og etterlengtet direkte opprykk.

– Det var vel som forventet at Fløy 2 skulle vinne, men jeg synes synd på FIL. Rett etter at resultatet var kjent valgte vi å invitere til opprykksfest på stadion på Facebook. Vi er nødt til å være tidlig ute for å få med folk på festen, sier Thomas Gilbertson.

– Vi har hatt fire gode treninger de siste ti dagene, så vi er godt forberedt. Vi skal iallefall ikke tape på innsatsen.

– Ærlig talt, dette kan dere ikke rote bort?

– Nei, det burde være umulig. Men vi tar ingenting på forskudd. Hvis vi taper for Greipstad, blir selvsagt festen avlyst.

– Hva blir viktig når det gjelder kampen på lørdag?

– Det viktigste er å fokusere på selve kampen og ikke alt utenom med opprykksfest og lignende. Klarer vi å holde fokuset på kamp og spille vårt spill så vinner vi, sier spillende sukesstrener Thomas Gilbertson.

Kvinesdal kommer til å vinne et særdeles fortjent avdelingsmesterskap. Laget har slått Fløy 2 med meget solide 10–2 hjemme og 5–0 borte. Laget vant også vårkampen mot FIL med 3–1 i Alcoapaken.

Lørdag bør kvindølene ha kommet til hektene etter sauesjået og ta turen til stadion. Det er duket for fotballfest i bygda, som har vært nokså sulteforet i så måte siden glansdagene på 80- og 90-tallet.