Lokaloppgjøret i andre serieomgang var underholdende og altså svært så målrikt.

Kvinesdal var best i store deler av kampen, men det var først i 2. omgang at målene kom. Etter at Lyngdal hadde ledet 2-0 kom kvindølene meget sterkt og scoret fire ganger, før Lyngdal pyntet på resultatet i sluttminuttet.

Viking-spiller Alf Kåre Tveit hadde spilt for både Lyngdal og Kvinesdal, og var i Kvinesdal for å se gamle lagkamerater i aksjon.

— Jeg synes Kvinesdal var best gjennom hele kampen. Da hjemmelaget fikk scoringer og ro i laget etter pause. spilte laget bra i perioder. 1. omgangen derimot var heller svak, men Kvinesdal kunne fort ha scoret 3-4 mål i den omgangen også, sa Tveit til Farsunds Avis etter kampen.

Nok en gang bruker Leif Arne Vinsjevik storslegga og 2–2 er et faktum. Jan Sanden kommer for sent, og skuddet går mellom beina på keeper Hans Kristian Hansen. Kvinesdals Sven Ove Rossevatn og Terje Holthe følger spent med. Foto: Farsunds Avis

Lyngdals trener Ole Flåto var brukbart fornøyd, men innså at Lyngdal hadde tapt for et bedre lag.

— Kvinesdal viste sin klasse i 2. omgang og vant fortjent. Da laget fikk sin første scoring like etter at vi hadde gått opp til 2-0, var det som om vi falt sammen. Vi henger imidlertid ikke med hodet. Spillerne gjorde sitt beste og var med på å lage en underholdende kamp, sa Ole Flåto.

Lyngdal tok ledelsen allerede etter fem minutter da Alf Ljosland headet i mål. Han signerte også 2-0 målet som kom ni minutter ut i 2. omgang. Da ble han stående helt alene etter et innlegg og nettet kontrolert fra kloss hold.

Tre minutter senere utliknet Leif Arne Vinsjevik til 2-1. Han dundret ballen i mål med venstreslegga bak en sjanseløs Hans Kristian Hansen i Lyngdals mål.

Jens Petter Toft reduserte til 4–3 på straffe i siste spilleminutt. Foto: Farsunds Avis

Stadionuret viste 19 minutter da Vinsjevik slo til igjen. Han skjøt knallhardt nok en gang, og ballen gikk i mål mellom beina på keeper.

Etter halvtimen sørget Børge Hansen for 3-2 etter klabb og babb, og fem minutter før slutt gikk et langskudd fra Sven Kloster i mål via en Lyngdals-forsvarer. Dermed var kampen definitivt avgjort. Lyngdals reduseringsmål til 4-3 kom på straffe ved Jens Petter Toft i siste spilleminutt.

Leif Arne Vinsjevik hadde en stor kamp og ble kåret til "dagens kvindøl". Keeper Hans Kristian Hansen og midtstopper Jan Sanden var best på Lyngdal.