– I fjor hadde vi vel 93 startende og vi håper på over 100 i år. Det var ekstremt moro i fjor, sier Guttorm Lindefjell, som står bak eventen sammen med Åseral snøscooterklubb.

Bakkeløpet i fjor var et «kick off» for Lindefjells eierskap i alpinanlegget.

– Jeg vet ikke om noen løp lignende dette som har samlet så mange deltakere før i Norge. Det er kjempegøy, sa stevneleder Tom Handeland til Kvinesdal24 den gang.

2. mars er det altså duket for det andre bakkeløpet i historien på Krågeland. Denne gangen håper arrangørene på enda høyere fart gjennom å flytte starten helt ned til hvor skitrekket starter.

– Planen er at de skal få en ekstrem fart over den første bakketoppen og så gi på videre i samme bakke som de kjørte i fjor. Det kan bli enda mer spektakulært i år, mener Lindefjell, som er en meget fartsglad mann selv.

– Jeg får se om ikke jeg får skremt liv i en skuter selv og kjørt litt, humrer han.

Publikum fant også veien til bakkeløpet i fjor. Det tror arrangøren de gjør i år også.

– Jeg tror det dukker opp mange i år også, sier Lindefjell.

Lørdag ble anlegget på Krågeland delvis åpnet for året. Selv om det ikke var for mye snø og Lindefjell og resten av teamet bak alpinanlegget ikke hadde markedsført åpningen i stor grad, dukket mange opp.

– Selv med lite snø hadde vi rundt 220 personer her. Det er vi veldig godt fornøyd med. Jeg må takke Johnny Vik fra Sirdal som har hjulpet med å få alt av papirer i orden. Uten han hadde aldri anlegget vært klart nå.