I år er det førjulsmesterskap i håndball, men du kan likevel glede deg til en ordentlig godbit fra sofaen torsdag når Lyngdal tar i mot FLIK til lokaloppgjør i Lyngdalshallen. Hjemmelaget har overrasket stort denne sesongen og ligger på andreplass, to poeng foran FLIK på tabellen, før torsdagens kamp.

Kommentator Tom Arild Støle gleder seg til rivalene møtes i det som kan bli en langt mer spennende kamp enn hva mange så for seg før sesongen.

– Selv om Lyngdal er bedre på tabellen, har jo FLIK (tidligere FIL, red.anm.) alltid vært storesøster på håndballbanen. Det blir en kjempespennende kamp mellom to av de beste lagene i 4. divisjon. Det er sannelig ikke godt å si på forhånd hvem som vinner. Det er helt åpent, mener Støle.

Torsdagens kommentator tipper det blir godt med folk og skikkelig stemning i Lyngdalshallen.

- Jeg regner med det blir en del som tar turen fra Farsund til Lyngdal for å se, og så antar jeg at hjemmelagets supportere møter opp i hopetall med kubjeller og heiarop. Det blir moro. For min egen del er jo ikke kommentering noe jeg driver med til vanlig, så jeg får gjøre så godt jeg kan med å formidle det som skjer i hallen. Vi tar det ikke så høytidelig, sier Støle.

Foto og teknikk er det Andreas Ougland som skal stå for. Kampstart er klokken 20.00