Lyngdals damelag var offensive i andre omgang. Her er Amalie Birkeland på ballen.
Trener Ronny Fredriksen var bekymret i første omgang.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si at det er bittert å tape mot topplaget, men det er det altså, sier trener Ronny Fredriksen til Lister umiddelbart etter av kampen er blåst av.

– Begredelig

I 1. omgang ble det hovedsakelig spilt på Lyngdals banehalvdel. Damelaget var defensivt og lot motstanderne komme farlig nær mange ganger. Etter 30 minutter fikk Nanset uttelling for spillet og scoret sitt første mål.

– 1. omgang var begredelig, fastslår Fredriksen.

Lyngdalsdamene hadde ikke en eneste målsjanse i denne omgangen.

Viste muskler

Etter pause var det imidlertid et helt annet hjemmelag som viste muskler. Bare etter et par minutter ut i 2. omgang hadde Henriette Korsfur Lyngdals første målsjanse. Ballen gikk stang ut, men jentene struttet av selvtillit resten av kampen. De skapte flere farlige situasjoner, var offensive og kampvillige. Lyngdalsdamene hadde bare ikke marginene på sin side.

– Vi eier hele 2. omgang. Det er fryktelig bittert å tape, sier Fredriksen.

– Bare uflaks

– Hva sa du egentlig til laget i pausen?

Fredriksen humrer.

– Det ble ikke sagt så mye egentlig. Det ble gjort små justeringer som å sette ord på de feilene vi gjør, samt å justere på noen meter her og der, sier Fredriksen. og legger til:

– Vi hørte treneren til Nanset si at de ble rundspilt av våre – og slik var det virkelig. All honnør til jentene. Det er bare uflaks som gjør at vi går herfra uten poeng i dag, sier Fredriksen.

– Men dette må jo love godt for resten av sesongen om ikke annet?

– Ja, det er klart. Nanset ligger på toppen av tabellen og spiller for opprykk, likevel klarer vi å gi dem skikkelig motstand. Det er vel nettopp derfor det er surt å ikke ta poeng, sier Fredriksen.

Søndagens kamp var Lyngdals tredje tap på rad.