– Det er med tungt hjerte vi i dag har besluttet å avlyse konsertene i Vanse kirke 20. oktober og Kvinesdal kirke 23. oktober! Bakgrunnen er manglende billettsalg, sier Geir Hamnes i produksjonsselskapet Good Rockin i en utsendt pressemelding.

Produksjonen «In Memory of Elvis Gospel» med Paal Flaata, Stephen Ackles, Vidar Busk og band inkluderer 15 personer, i tillegg til lokalt kor.

– Vi har en kostnad på gjennomføring som krever drøyt 300 solgte billetter for å dekke våre faste kostnader. En drøy uke før konsertdato er det på disse to stedene kun solgt drøyt 30 billetter på hvert av stedene! sier Hamnes, og fortsetter:

– Salget i Farsund og Kvinesdal gjenspeiler heldigvis ikke responsen vi har ellers i landet. Her har flere konserter vært utsolgt og det er derfor leit at oppslutningen på disse to stedene har hatt en motsatt kurve…

– Salget i Farsund og Kvinesdal gjenspeiler heldigvis ikke responsen vi har ellers i landet

Produksjonsselskapet ville ikke ta risikoen med å kjøre konsertene i Lister-regionen.

– Vi får stadig høre, når forhåndssalget er lavt, at folk ikke er vant med å kjøpe billett på forhånd! Når vi har en så kostbar produksjon på veien, er det risiko-sport å tenke at det plutselig skulle bli lange køer foran kirkene når billettene har ligget ute for salg i mange måneder, og blitt behørig promotert via sosiale medier som Facebook og også annonsert i lokalpressen samt ulike riksannonseringer, sier Hamnes.

De som har kjøpt billett vil bli kontaktet og får tilbud om å få billettene refundert eller benytte dem i Egersund eller Sandnes i neste uke.

I Vanse kirke skulle korene SELA og Farsund ungdomskor medvirket med de tre artistene.

Når vi har en så kostbar produksjon på veien, er det risiko-sport å tenke at det plutselig skulle bli lange køer foran kirkene