I helgen endte han på 8. plass i klassen Touring Car etter 4. plass i semifinalen i årets siste EM-runde i Tyskland. Totalt ble han nummer ni etter mye motortrøbbel i løpet av sesongens fem EM-runder.

– Med tanke på hvordan helgen startet, var 8. plass greit nok. Men det er ikke slike plasseringer vi kjører for. Resultatene dette året skal ikke gjentas, sier lyndølen Per Magne Røyrås, som er bosatt i Kvinesdal.

Per Magne Røyrås ble nummer ni totalt i årets EM i rallycross. Foto: Jan Kåre Rafoss

Helgen startet med girkasse-havari allerede i det første kvalifiseringsløpet. Mekanikerne dro ut kassen, byttet deler og satte den inn igjen, men dessverre kom bilen to minutter for sent til start i andre kvalifiseringsrunde.

Røyrås karakteriserer innsatsen i løp tre og fire som helt greit, og altså 8. plass totalt i helgen.

Han har ingen planer om å legge opp, og satser videre som rallycrosskjører i 2018.

– Jeg kan ikke gi meg etter en så dårlig sesong. Jeg kommer tilbake neste år, sier Per Magne Røyrås.

Lars Christian Lote Rosland deltok også i helgens EM-runde i klassen Super 1600. Han havnet til slutt på en 19. plass.