Politi, Røde Kors og ekvipasjer fra Norske redningshunder lette hele natten etter mannen, som er fra Lister-regionen.

Ved 08-tiden opplyser innsatsleder på stedet, Einar Deisz, til Kvinesdal24 at den savnede er funnet i god behold. Dette bekreftes også av operasjonssentralen i Agder politidistrikt på Twitter.

– Mannen dukket opp av seg selv nå i morgentimene. Han har forklart at han gikk seg vill i en skog. Da det ble mørkt fant han ikke veien tilbake, sier Deisz, som opplyser at mannen er i god behold og i god form.

Det ble lett etter mannen i området rundt Åmot i Kvinesdal.

Ifølge politibetjenten ble det lett med store mannskaper fra klokken 21 tirsdag kveld.

– Vi har hatt sju hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder, sju mannskaper fra Røde Kors og fem fra politiet i aksjon gjennom hele natten, sier Deisz.

Han opplyser at det begynte å regne i 22-tiden og at dette været holdt seg til 4–5-tiden.

– Vi lette til klokken 06 uten resultat. Planen var å påbegynne letingen i dagslys fra klokken 09 med et storstilt apparat med bistand fra mannskaper i Sivilforsvaret, Roverspeiderne og Røde Kors. Nå slipper vi heldigvis det, sier Einar Deisz.

Politiet lette etter den godt voksne mannen etter at han forsvant fra sin oppholdsadresse tirsdag ettermiddag.

– Meldingen om at han var savnet kom inn til politiet ved 18-tiden tirsdag kveld. Da han ikke dukket opp i løpet av kvelden, ble det iverksatt leteaksjon, sa operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt onsdag morgen.