Premiene for mars og april i Be Careful-prosjektet i Kvinesdal gikk denne gang til Geir Inge Hovden Røyrås og Konstanse Nilsen, som begge får 10.000 kroner hver. I tillegg har Simen Narvestad vunnet et Norway Rock festivalpass for 2019.

– Det er meget hyggelig at vi igjen har hatt en god periode uten hendelser som bryter med våre regler, opplyser Einar Haugland i Be Careful-prosjektet.

Be Careful ble opprettet som et trafikksikkerhetstiltak i Kvinesdal i mars 2017 etter flere uønskede episoder i trafikken blant unge sjåfører.

Reglene er slik at dersom ingen mellom 16 og fylte 21 år, bosatt i Kvinesdal, får førerkort beslaglagt, kjører uten førerkort, kjører i ruspåvirket tilstand, er innblandet i ulykker på grunn av rus eller fart, eller på annen måte grovt overtreder trafikkreglene, vil alle ungdommer som liker Be Careful-siden på Facebook i den nevnte kategorien være med i trekningen av to premier av 10.000 kroner, samt andre premier.

Om noen blir tatt i perioden, vil trekningen utsettes med to måneder fra den gjeldende datoen.

– Fellesnevneren for alle de tre som har fått premie denne gangen er at de er en del av en flott ungdomsgruppe vi har i bygda, som sammen har fullført en ny to måneder lang Be Careful-periode, sier Haugland, og minner alle om at de må kjøre fint i påsken.