Dyrstad Fossdal skal bo på ei hytte på Tynset, med fem andre jegere, i en uke. Serien kalles «Jaktlaget», og vil bli mulig å se på YouTube. Serien er produsert av Hooked, som kaller seg Norges største onlinemedie for fiske og jakt. Premiere er 23. mars.

– Jaktlaget er en helt ny serie for dem som er glad i naturen, kameratskap, gode jaktopplevelser og ikke minst kortreiste og fantastiske råvarer. Deltagerne skal både parvis og alene, jakte, konkurrere, foredle råvarer og lage de lekreste retter til hverandre. Alt i majestetiske omgivelser og i sosialt selskap, skriver daglig leder Bernt Nor i en pressemelding.

Serien er Innspilt i Tynset, høsten 2018, og er klar med seks episoder.

– Norge har en unik tilknytning til villmarken og naturen. Vi omkranser allemannsretten og drar til skogs så fort muligheten byr seg. Jakt i Norge har en enestående høy aksept i verdenssammenheng, mye i harmoni med at vi er vant til å høste fra naturen. Så som bær, sopp, fisk og vilt fra et overskudd. Dette ønsker vi å vise på en måte som det aldri før er gjort i Norske medier, inspirert av et format som er kjent for de fleste, fortsetter Nor.